Μελίνα Ασλανίδου: Μιλά για πρώτη φορά για τον άγνωστο αρραβώνα της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως στο παρελθόν ήταν αρραβωνιασμένη.

«Ο γάμος είναι η ιερή ένωση δύο ψυχών. Έτσι το αισθάνομαι εγώ. Μπορεί να μην έχεις παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο στην εκκλησία και να είσαι παντρεμένος με έναν άνθρωπο. Υπάρχει βέβαια και το κομμάτι της ευλογίας της εκκλησίας. 

Για κάποιους είναι δεδομένο ότι πρέπει να γίνει και για κάποιους άλλους όχι. Δεν είναι απαραίτητο να παντρευτούν όλοι με αυτόν τον τρόπο. Και δεν έχουν έρθει όλοι σε αυτόν τον κόσμο για να παντρευτούν. 

Όταν δύο ψυχές ενώνονται και επιδιώκουν να ζουν μαζί και να είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον, αυτό είναι ο γάμος. Τουλάχιστον για μένα. Τώρα, αν συνοδεύεται με νυφικά; Μπορεί και να συνοδεύεται», είπε αρχικά η Μελίνα Ασλανίδου.

Έφτασες ποτέ πολύ κοντά στην ιδέα του γάμου;

«Αν έφτασα στην ιδέα; Ναι, εντάξει. Έχω υπάρξει και αρραβωνιασμένη», εξηγεί η Μελίνα Ασλανίδου και συνεχίζει: «Είναι κάτι που δεν θέλω να το βγάλω πολύ προς τα έξω. Τι σημασία έχει; Η προσωπική ζωή είναι προσωπική. Το λέει και η ίδια η λέξη. 

Αφορά το πρόσωπο. Αν, ας πούμε, μέσα από τα λεγόμενά μου μπορώ κάποιον άνθρωπο να τον βοηθήσω ή κάποιον να φωτίσω ή κάποιον να προβληματίσω, μακάρι να γίνει. Μου αρέσει να υπάρχει ουσία μέσα στα πράγματα που κάνω. Ακόμα και σε μια συνέντευξη».

Σε συνοδεύει μια πραότητα τόσο στις κινήσεις όσο και στα λόγια σου. Έχεις εκνευριστεί ποτέ με δημοσιεύματα για τη ζωή σου;

«Δεν ασχολούμαι. Συνήθως αποστασιοποιούμαι. Εγώ ξέρω ποια είμαι και οι δικοί μου ξέρουν. Δεν υπάρχει λόγος να επηρεάζεται ο κύκλος μου από το γεγονός ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. 

Υπάρχουν άνθρωποι που συμπορεύονται με εμένα και δεν επιτρέπω κανείς να τους πληγώσει. Τους προστατεύω. Επειδή με αγαπάνε οι άνθρωποί μου, ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει, γνωρίζουν ότι κάποια πράγματα θα υπάρχουν ό,τι κι αν κάνουμε. 

Έχουν εξοικειωθεί με αυτό το παιχνίδι. Ξέρεις τι συμβαίνει; Δεν φύτρωσα στον πλανήτη Γη. Υπάρχει η μαμά, ο μπαμπάς, αδέλφια, ξαδέλφια, ο σύντροφός σου. Δυστυχώς ένας άνθρωπος που είναι δίπλα σου μαθαίνει κι αυτός να παίρνει τα μέτρα του και να μην ακούει αυτά τα ανυπόστατα» ανέφερε η Μελίνα Ασλανίδου.

epirusblog.gr
5 of 5
Μελίνα Ασλανίδου: Μιλά για πρώτη φορά για τον άγνωστο αρραβώνα της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9103895818949591704
item