Η οργή της Έμιλι Ραταϊκόφσκι για την Έλεν ντε Τζενέρις (φωτό-βίντεο)

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξέφρασε την οργή της εναντίον της Έλεν ντε Τζενέρις για τον τρόπο που είχε συμπεριφερθεί στην Τέιλορ Σουίφτ σε συνέντευξη το 2012.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης στο talk-show, η παρουσιάστρια έπαιξε ένα παιχνίδι όπου έδειχνε στην οθόνη φωτογραφίες διάσημων ανδρών και ρωτούσε τη νεαρή τότε Τέιλορ αν είχε βγει μαζί τους. 

Η τραγουδίστρια την παρακαλούσε να σταματήσει λέγοντάς της ότι ήθελε να κρατήσει «το μοναδικό ίχνος αξιοπρέπειας που έχει».

Απαντώντας στο παλιό βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, η Ραταϊκόφσκι έγραψε αηδιασμένη: «Αυτό είναι τόσο γ…. Κυριολεκτικά την ικετεύει να σταματήσει».

Κατά τη διάρκεια της συνένετευξης, η ντε Τζενέρις εξηγεί ότι εκείνη και η Σουίφτ θα παίξουν ένα παιχνίδι. 

Οι όροι του παιχνιδιού έλεγαν ότι ένα slideshow θα δείχνει άνδρες με τους οποίους φέρεται να έβγαινε η 23χρονη τότε τραγουδίστρια. Στη συνέχεια θα έπρεπε να χτυπάει ένα καμπανάκι για κάθε άνδρα με τον οποίο είχε βγει.

«Δεν ξέρω αν θα το κάνω αυτό», είχε απαντήσει η Σουίφτ συνεχίζοντας: «Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που έχω. Είναι το μόνο ίχνος αξιοπρέπειας που έχω».

Η Έλεν συνέχισε να πιέζει και το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Τέιλορ να λέει επανειλημμένα ότι δεν θέλει να παίξει και να είναι εμφανώς σε άβολη κατάσταση.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τους άνδρες με τους οποίους έβγαινε σε συνέντευξη που έδωσε χρόνια αργότερα στον Zane Lowe της Apple Beats.

«Όταν ήμουν, περίπου, 23 ετών, οι άνθρωποι με υποβάθμιζαν – κάνοντας παρουσιάσεις από την προσωπική μου ζωή. 

Έβαζαν ανθρώπους που κάθισα δίπλα τους σε ένα πάρτι μια φορά και αποφάσισαν ότι η σύνθεση τραγουδιών μου ήταν κάτι σαν κόλπο και όχι σαν ικανότητα», είχε πει τότε φανερά ενοχλημένη.

Ένας χρήστης του TikTok έφτιαξε ένα κλιπ δίπλα-δίπλα με το βίντεο της ντε Τζενέρις και τη συνέντευξη του Zane Lowe, το οποίο τράβηξε την προσοχή της Ραταϊκόφσκι.

«Αυτό είναι τόσο γ…», έγραψε στα σχόλια. «Κυριολεκτικά την ικετεύει να σταματήσει».

epirusblog.gr
5 of 5
Η οργή της Έμιλι Ραταϊκόφσκι για την Έλεν ντε Τζενέρις (φωτό-βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 31966469522029248
item