Κάιλι Τζένερ: Δείχνει τον γιο της και αποκαλύπτει το όνομά του (φώτο)

Η Κάιλι Τζένερ, έντεκα μήνες μετά τον ερχομό του γιου της, αποφάσισε να αποκαλύψει το όνομά του αλλά και το πρόσωπό του.

O Wolf λοιπόν, που γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 2022, ακούει πια στο όνομα Aire και η περήφανη μαμά του πόζαρε μαζί του σε ένα ποστ που έφτασε και ξεπέρασε τα 16 εκατομμύρια Likes σε λιγότερο από 10 ώρες ενώ ο Aire κοντεύει να σπάσει και το ρεκόρ των 22 εκατομμυρίων likes Που απέσπασε το ποστ της μαμάς του στη γέννησή του.

Για την ιστορία Aire είναι το όνομα ενός ποταμού στη Βρετανία αλλά αν αφήσουμε λίγο τη φαντασία μας, θα κρατήσουμε το Air (αέρας) να συνοδεύει την Stormi (την καταιγίδα)!

Η 25χρονη ευτυχισμένη μαμά Kylie και ο 31χρονος Travis Scott, είχαν αποφασίσει να ονομάσουν τον γιο του Wolf Jacques Webster αλλά στις 21 Μαρτίου, ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση του αγοριού, η Kylie αποφάσισε να πάρει πίσω την απόφασή της.

«Προς ενημέρωσή σας, το όνομα του γιου μας δεν είναι Wolf Πια. Νιώσαμε πως δεν του ταίριαζε και απλά το μοιράζομαι γιατί το βλέπω να γράφεται παντού».

Σε αντίθεση με την πρώτη της εγκυμοσύνη την οποία και κράτησε κρυφή μέχρι και μετά τη γέννηση της κόρης της Stormi, στη δεύτερη εγκυμοσύνη η Kylie ήταν πιο χαλαρή δείχνοντάς μας ακόμα και βίντεο από τα ραντεβού στον γιατρό.

Η Jenner βγαίνει με τον ράπερ αγαπημένο της από τον Απρίλιο του 2017 και τον Φεβρουάριο του 2018 απέκτησαν την κόρη τους. 

Η αποκάλυψη του ονόματος έρχεται τη στιγμή που η Jenner αποφάσισε να χωρίσει για δεύτερη φορά από τον αγαπημένο της, κάτι που είχε συμβεί και μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Πηγή από το περιβάλλον της Jenner τόνισε πως η Kylie ποτέ δεν ήταν χαλαρή στη σχέση αυτή και πάντα έχανε την ψυχραιμία της κάθε φορά που έβγαινε μια φήμη περί απιστίας από μεριάς του καλού της, κάτι που συνέβη και τον περασμένο Οκτώβριο:

«Η Kylie πάντα είναι επικεντρωμένη στα παιδιά και στην επιχείρησή της. 

Δεν της αρέσει να βγαίνει πολύ και ο Travis είναι το αντίθετο, έχουν διαφορετική οπτική, πάντα είχαν», τόνισε άνθρωπος από το περιβάλλον της Jenner.

epirusblog.gr
5 of 5
Κάιλι Τζένερ: Δείχνει τον γιο της και αποκαλύπτει το όνομά του (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1694121219196627648
item