Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Γάμος και βάφτιση μαζί για το ζευγάρι

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στη ζωή της Μαρίας Ηλιάκη και του αγαπημένου της Στέλιου Μανουσάκη που πλέον μένουν μόνιμα στην Ελλάδα.

Η παρουσιάστρια πρόκειται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες τον Φεβρουάριο ενώ ο σύντροφός της και πατέρας της κόρης της Κατερίνας, άφησε την Ελβετία όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια και άνοιξε το δικό του γυναικολογικό γραφείο στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και η δημοσιογράφος Νίκη Κώτσου η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης ετοιμάζουν διπλό μυστήριο. 

Τόσο ο γάμος όσο και η βάφτιση της κόρης τους, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν πριν τον Μαϊο. Το πιο πιθανό είναι, το διπλό μυστήριο να προγραμματιστεί για το καλοκαίρι ενώ ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν αυτό θα γίνει στον τόπο καταγωγής τους, την Κρήτη.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης που τόσα χρόνια είχαν ταλαιπωρηθεί αρκετά με τις αποστάσεις, καθώς ο ένας βρισκόταν στην Ελβετία και ο άλλος στην Ελλάδα, πλέον χτίζουν μια νέα ζωή στη χώρα μας ενώ έχουν βρει και το νέο σπίτι που θα στεγάσουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Γάμος και βάφτιση μαζί για το ζευγάρι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4402674486337145382
item