Άρτα: Στην γέφυρα ΚΟΡΑΚΟΥ ο αγιασμός των υδάτων στον δήμο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος από τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή του αγιασμού υδάτων, στην  Κοιλάδα του Αχελώου  στην Τοπική Κοινότητα Πηγών...
Ο αγιασμός θα γίνει  στην Γέφυρα Κοράκου  την   Παρασκευή  6  Ιανουαρίου  2023 και ώρα 11.00 π.μ ημέρα των Θεοφανείων, παρουσία του Δημάρχου  Γ. Καραϊσκάκη Περικλή  Μίγδου, Αντιδημάρχου Τετραφυλίας, Δημοτικού Συμβουλίου, Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Πηγών, των Πολιτικών και Εκκλησιαστικών  Αρχών.  

Επιλέχθηκε  σημειολογικά   και καθιερώθηκε  για την τελετή αυτή, ένα σημαντικό ιστορικό μέρος  που είναι  συγχρόνως και   η εσχατιά του δήμου, αφού αποτελεί  σύνορο των δύο Νομών (Αρτας και Καρδίτσας), αλλά  και δυο Περιφερειών, αυτών της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.  
Πρόταση και ευχή της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας, αυτή να γίνεται από κοινού με τον δήμο Αργιθέας,  ως ένδειξη ομόνοιας, φιλίας  και κοινής αντιμετώπισης των προβλημάτων Ραδοβιζινών και Αργιθεατών. 
Μεγαλύτερη ευχή όλων μας, να αναστηλωθεί γρήγορα η Θρυλική Γέφυρα Κοράκου και να γίνεται  εκεί ο αγιασμός αυτός ! 

Η Αδελφότητα Πηγιωτών Άρτας μέσω του προέδρου της Χρήστου Καπερώνη καλεί τους κατοίκους των Πηγών, τους  συνδημότες, καθώς και τους φίλους και συνορίτες Αργιθεάτες να τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους .  
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στην γέφυρα ΚΟΡΑΚΟΥ ο αγιασμός των υδάτων στον δήμο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4112515220586953385
item