Χριστοπούλου: Είμαι στη φάση να πετάξω από πάνω μου τον χαρακτηρισμό της «ξινής»

Ο κόσμος με θεωρεί «ξινή», είναι όμως μία άμυνα
Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της αλλά και για τις συνεργασίες που έχει ξεχωρίσει.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη ζωή της και στη συμμετοχή της σε πρωινή εκπομπή στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. «Μου φαίνεται ωραία εμπειρία, την απολαμβάνω. Στην αρχή έλεγα “Παναγία μου πως θα σηκώνομαι 6 το πρωί”. 

Πρέπει να σηκωθώ να πιω τον καφέ μου, να «ξετσαλακωθώ» κι μετά να πάρω το αυτοκίνητό μου και να πάω στην εκπομπή. Έχω φτάσει σε σημείο στη ζωή μου που με αγχώνει μόνο το πρόβλημα υγείας, για όλα τα άλλα είμαι έτοιμη και να σχολιάσω, να πω τη γνώμη μου. 

Μου είχε προτείνει ξανά η Φαίη να είμαι μαζί της αλλά έκανα άλλα πράγματα. Και εκεί που ήταν η Φαίη ήταν μία συγκεκριμένη εκπομπή. Φέτος που είναι μόνη της, θεώρησα ότι «κολλάω» πιο πολύ εκεί», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Φοβάμαι μην κάνω σαρδάμ στον αέρα, μη κάνω λάθη, έχω ξεχάσει πολλές λέξεις και να μην πειραχτούν κάποιοι άνθρωποι από κάτι που θα πω και θα φανεί διαφορετικό από αυτό που εννοώ. Αυτό που είχα για τα κιλά της Ηλιάνας για παράδειγμα, δεν είχα τον χρόνο να απαντήσω όπως ήθελα. 

Λυπάμαι πολύ που είπα κάποια πράγματα και κάποια κορίτσια που έχουν περάσει ή περνούν κάποια προβλήματα υγείας – άσχετα από την Ηλιάνα αυτά – το πήραν προσωπικά και τους στεναχώρησα»

«Αυτό που θέλω στη ζωή μου είναι να επικροτώ τους ανθρώπους και ειδικά τις γυναίκες. Το χειρίστηκα λάθος γιατί δεν είχα τον χρόνο να απαντήσω. Γνωστή είμαι στα της δουλειάς μου μόνο, δεν ήμουν γνωστή γενικά. 

Πλέον δεν μπορώ να κάνω ό,τι έκανα στη ζωή μου, τις βλακείες που έκανα, κάνω λιγότερες. Δεν καταπιέζομαι όμως πάρα πολύ, είμαι ο εαυτός μου. Μου λείπει η ελευθερία που είχα πιο πριν», συμπλήρωσε.

Για τις συναναστροφές της, η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε πως, «άμυνες έχω στους ανθρώπους που με έχουν πειράξει, με έχουν προδώσει ή στεναχωρήσει. Όχι στη δουλειά μου. Έχω υπάρξει και καλός και κακός άνθρωπος, ανάλογα με τον άνθρωπο που έχω μπροστά μου

Συγχωρώ πάρα πολύ και με συγχωρούν. Φυσικά υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω συγχωρήσει, δεν το κρατάω μέσα μου γιατί πιστεύω στην συμπαντική δικαιοσύνη και θεωρώ ότι οι άνθρωποι κάνουμε και λάθη και σωστά και ο καθένας θα βρει την πορεία του».

Για τον χαρακτήρα της σχολίασε συγκινημένη: «Κάθε φορά που έχω δείξει την «ανθρώπινη πλευρά» μου κάπως την έχω πατήσει. Γι’ αυτό τα κρατάω λίγο πίσω. Ο κόσμος με θεωρεί «ξινή», είναι όμως μία άμυνα

Είμαι σε φάση να αποτάξω αυτόν τον χαρακτηρισμό της ξινής. Έχω τη χαρά να με εμπιστεύονται άνθρωποι που δεν το περίμενα κα αυτό με συγκινεί. Στη δουλειά μου με εμπιστεύονται».

TAGS:


epirusblog.gr
5 of 5
Χριστοπούλου: Είμαι στη φάση να πετάξω από πάνω μου τον χαρακτηρισμό της «ξινής»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7007231642304156545
item