Μπρουκ Σιλντς: Ποζάρει μόνο με ένα λευκό πουλόβερ στη θάλασσα (φώτο)

Η Μπρουκ Σιλντς έκανε μια άκρως εντυπωσιακή δημοσίευση στον λογαριασμό της Instagram, με όλα τα βλέμματα των διαδικτυακών της φίλων να «πέφτουν» στο εκπληκτικό κορμί της.

Η διάσημη ηθοποιός η οποία καθήλωσε το κοινό με την ανεπιτήδευτη ομορφιά της στην ταινία «Γαλάζια Λίμνη», σήμερα, στα 57 της χρόνια, πρωταγωνιστεί σε γνωστές καμπάνιες και όχι μόνο, ενώ φυσικά εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της.

Η Μπρουκ Σιλντς είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μέσα από τις δημοσιεύσεις της αλληλεπιδρά μες τους θαυμαστές της. Δημοσιεύει φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα projects της, από τα podcast της αλλά και από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη θάλασσα,με σκοπό να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους για τη νέα χρονιά που ήρθε. 

Ο φωτογραφικό φακός λοιπόν την απαθανατίζει στη θάλασσα, στα κύματα, φορώντας μόνο ένα λευκό πουλόβερ.

Στη λεζάντα έγραψε: «Μια νέα αρχή. Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, σε όλους!» και οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν θα μπορούσαν να μην παρατηρήσουν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Σε ηλικία 57 ετών η Μπρουκ Σιλντς είναι σέξι και άκρως εντυπωσιακή, κάτι που αποδεικνύεται, εκτός των άλλων, και από αυτή τη δημοσίευση.


epirusblog.gr
5 of 5
Μπρουκ Σιλντς: Ποζάρει μόνο με ένα λευκό πουλόβερ στη θάλασσα (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3568238957048754938
item