Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα»

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Για την επιτυχία που είχε με την σειρά «Ψίθυροι καρδιάς» σχολίασε στο ΜΕGA: «Επαγγελματικά η επιτυχία στο ξεκίνημα μου με επηρέασε, τότε οι ηθοποιοί της τηλεόρασης ήταν παρακατιανοί. 

Η επιτυχία στην τηλεόραση μου κόστισε στο θέατρο για ένα διάστημα, γιατί μας θεωρούσαν πιο δεύτερους. Με τον Απόστολο Γκλέτσο δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στο δρόμο την εποχή των ”Ψίθυρων καρδιάς”, κάποιες φορές θέλαμε συνοδεία».


Ενώ μίλησε και για τον σύζυγό της και ηθοποιό: «Με τον Φάνη Μουρατίδη δεν έχουμε αντιζηλίες ή ανταγωνισμό, υπάρχει μεγάλη κατανόηση όμως. Ήμουν ένας άνθρωπος ανεξάρτητος και η συγκατοίκηση στην αρχή με τον Φάνη Μουρατίδη μου φαινότανε περίεργη».


Και αναφέρθηκε και για την συμμετοχή του Φάνη Μουρατίδου στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Μaestro»: «Το ”Μaestro” είναι μια άρτια δουλειά, ο Φάνης είναι πάντα κάλος, λάμπει όταν το περιβάλλον είναι τόσο καλά δομημένο».

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη σημείωσε: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δίνεις ένα παράδειγμα, ότι μπορείς να μιλήσεις. Μίλα τώρα, όχι πολύ μετά, μην περιμένεις».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Διάλεξε το θάνατο σου, αγάπη μου» στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη».


Πηγή: politic.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5036102098738739140
item