Γιάννενα: Πρωτοχρονιάτικη προπόνηση και κοπή πίτας για τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων

Καλημερίζοντας το 2023, δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων, έδωσαν το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο ραντεβού τους στην Πλατεία Μαβίλη και ξεκίνησαν την πρώτη τους προπόνηση για το νέο έτος, διανύοντας έτσι τα πρώτα τους φετινά χιλιόμετρα.

Την δραστηριότητα αυτή διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων ο οποίος είχε την χαρά να δει τα αγαπητά μέλη του αλλά και φίλους δρομείς της πόλεως να τρέχουν όλοι μαζί, στέλνοντας έτσι μήνυμα ότι η άθληση είναι σύμμαχος της σωματικής και ψυχικής μας υγείας.

Με το τέλος της προπόνησης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα που βρήκε τυχερή, πετυχαίνοντας το φλουρί, την δρομέα Ειρήνη Βαρτζιώτη.

Ο ΣΔΙ κρίνει σκόπιμο να ευχαριστήσει τον φωτογράφο Μιχάλη Βακάρο που στέκεται πάντα δίπλα σε κάθε αθλητική δραστηριότητα του συλλόγου και το ζαχαροπλαστείο «ΔΙΕΘΝΕΣ» για την ευγενική χορηγία της βασιλόπιτας.

Με την ευκαιρία της πρωτοχρονιάτικης προπόνησης ο Σ.Δ. Ιωαννίνων εύχεται σε όλους τους δρομείς να έχουν υγεία, να απολαύσουν τα προπονητικά και αγωνιστικά χιλιόμετρα του νέου έτους.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πρωτοχρονιάτικη προπόνηση και κοπή πίτας για τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4650983621733747308
item