Γιάννενα: “Συνεχίζεται ο αγώνας ενάντια στη μεγαλοεργοδοσία και την κυβέρνηση”

Ενισχυμένες βγήκαν οι ταξικές δυνάμεις των Ιωαννίνων μετά τις εκλογές της Κυριακής, για νέα διοίκηση στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Με ποσοστό 60% οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ κατέλαβαν ξανά τις 8 από τις 13 έδρες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικότερα, η Εργατική Συσπείρωση (ΠΑΜΕ) έλαβε 58 ψήφους από 55 την προηγούμενη φορά και εξέλεξε πάλι 8 αντιπροσώπους. Οι δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ έλαβαν 25 ψήφους και 3 από 4 έδρες το 2019. Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έλαβαν από 7 ψήφους κι από 1 έδρα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Απρόσκοπτα θα συνεχίσει την πορεία του το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, στο δρόμο της σύγκρουσης με τη μεγαλοεργοδοσία και τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για την υπεράσπιση της εργατικής λαϊκής οικογένειας, τη διεκδίκηση αυξήσεων στους μισθούς, ΣΣΕ, μέτρα προστασίας της Υγείας, ενάντια στην ακρίβεια, στους πλειστηριασμούς και σε κάθε σχεδιασμό του κεφαλαίου.

Οι περίεργες συνδιαλλαγές και η ανασυρση δυνάμεων που αποδεδειγμένα έχουν συνεργαστεί με την εργοδοσία θα σημάνει και ανάσυρση όλων των μεθόδων για να μπει εμπόδιο στη δράση του Εργατικού Κέντρου που είναι καρφί στο μάτι της εργοδοσίας. 

Οι χιλιάδες ψηφίσαντες του ταξικού ψηφοδελτίου στα σωματεία του Εργατικού Κέντρου και η αύξηση σε ψήφους στις εκλογές για τη νέα διοίκηση αλλά και η πιο ορμητική δράση μέσα στους χώρους δουλειάς αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για να δοθεί ανάσα στην πάλη του λαού για να περάσει στην αντεπίθεση το εργατικό λαϊκό κίνημα”.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: “Συνεχίζεται ο αγώνας ενάντια στη μεγαλοεργοδοσία και την κυβέρνηση”
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1927568837446207401
item