Κ.Βενέρη – Σιούλη: Η αθλήτρια στίβου με μεταπτυχιακό στην Ιατρική φετινή βασίλισσα στο πατρινό καρναβάλι (φώτο)

Η οργανωτική επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού επέλεξε ως βασίλισσα για τις εκδηλώσεις του 2023 μια αθλήτρια στίβου η οποία έχει μεταπτυχιακό στην Ιατρική.

Ο λόγος για την Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη από την Πάτρα η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα ότι θα είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «η επιτροπή, εκτός από την ομορφιά, συμπεριέλαβε στα κριτήρια επιλογής την προσωπικότητα και τη σχέση της βασίλισσας με το Πατρινό Καρναβάλι, τα οποία είχαν επίσης σημαντικό ρόλο».

Η Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη με καταγωγή από την Πάτρα είναι αθλήτρια στίβου της Παναχαϊκής Γ.Ε., Απόφοιτος Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.), Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τρίκαλα), Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Ιατρικής στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Ιατρικής Λάρισας) με σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε αθλητικούς αγώνες και, όπως αναφέρεται, «κρίθηκε αντάξια να υπηρετήσει αυτό το ρόλο.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακήρυξή της ως βασίλισσα για το φετινό Πατρινό Καρναβάλι η Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη ανέφερε ότι «η Πάτρα είναι η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι στην ζωή μου για συναισθηματικούς λόγους ιδιαίτερα η ομάδα της Παναχαϊκής».

Όπως σημειώνει, τέλος, «κάθε χρόνο συμμετείχα στο Πατρινό Καρναβάλι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. 

Θέλω να εκπροσωπήσω την πόλη μου στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι μετά από μία δύσκολη περίοδο για όλους μας, κάνοντας τους ανθρώπους να χαμογελάσουν αλλά και να διασκεδάσουν με πολύ κέφι και χορό».


epirusblog.gr
5 of 5
Κ.Βενέρη – Σιούλη: Η αθλήτρια στίβου με μεταπτυχιακό στην Ιατρική φετινή βασίλισσα στο πατρινό καρναβάλι (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3581018727977121076
item