Μητσοτάκης: Η ανακοίνωση για την αύξηση του κατώτατου μισθού δεν σχετίζεται με τις εκλογές

Για την ανακοίνωση που έκανε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του για την αύξηση του κατώτατου μισθού την 1η Απριλίου μίλησε σε δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρουσία του στο Προεδρικό Μέγαρο για τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως εξήγησε, η μετάθεσή της δεν έχει σχέση με τις εκλογές, αλλά με το γεγονός ότι τον Απρίλιο ξεκινά η τουριστική περίοδος, κατά τη διάρκεια της οποίας απασχολείται αρκετός κόσμος.

Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Προεδρικό Μέγαρο για να ευχηθούν στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας, όπως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και η υπουργός Πολιτισμού κυρία Μενδώνη.

Ευχές στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας έδωσε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται στη Βραζιλία, εκπροσώπησε ο Γιάννης Δραγασάκης και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ο Κώστας Σκανδαλίδης. Επίσης, στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε φωτογραφίες:





epirusblog.gr
5 of 5
Μητσοτάκης: Η ανακοίνωση για την αύξηση του κατώτατου μισθού δεν σχετίζεται με τις εκλογές
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6148902800771860538
item