Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο κεραυνοβόλος έρωτας και η απάντηση στα σχόλια ότι ο σύζυγός της δεν την άφηνε να δουλέψει

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά το μικρό διάστημα που έμεινε εκτός και πλέον την απολαμβάνουμε ξανά στο «Mega Καλημέρα».

Σε ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις, η Φλορίντα Πετρουτσέλι παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Πάνο Τσουκαρά και μίλησε για την οικογένειά της και τον κεραυνοβόλο έρωτα με τον σύζυγό της, Άρη Γούτο.

Έγραψαν ότι ο σύζυγός σου, Άρης Γούτος θα προτιμούσε να μη δουλεύεις για να είσαι κοντά στα παιδιά σας.

Και εγώ διάβασα διάφορα δημοσιεύματα. Δεν ισχύει όμως αυτό. Ο σύζυγός μου με στηρίζει πολύ. Όσες φορές κουβεντιάζουμε για το κομμάτι της δουλειάς μου, πάντα μου λέει «πρέπει να δουλεύεις, να κάνεις αυτό που σου αρέσει και να είσαι ευτυχισμένη». 

Για να καταλάβεις, όταν μου έγινε η πρόταση και το συζήτησα μαζί του –γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να μην το συζητήσω με τον άντρα μου–, αμέσως μου είπε «προχώρα». Είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνεις πως σε στηρίζει ο άνθρωπός σου.

Ξεκαθάρισες πριν ότι στη δική σου ζυγαριά η οικογένεια πάντα υπερτερεί της δουλειάς σου. Είναι τα δύο παιδιά σου, η 4χρονη Μαίρη και ο 2 ετών Κωνσταντής, που το έχουν ενισχύσει αυτό;

Ναι, είμαι πολύ κοντά τους. Περνάμε χρόνο μαζί. Παίζουμε, βγαίνουμε, όπου και να πάω τα παίρνω μαζί μου. Όλη την ημέρα, εκτός από τις ώρες που είμαι στη δουλειά, είμαστε παρέα. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, για να καταλάβεις πώς είμαι.

Το βράδυ που θα ξαπλώσω χαζεύω συχνά φωτογραφίες τους και αναρωτιέμαι πώς γίνεται να έχω την ανάγκη να τα δω ξανά, αφού μόλις τώρα τα κοίμισα. Πολλές φορές έχει τύχει να τα βλέπω στον ύπνο μου.

Βέβαια, υπάρχουν και οι στιγμές που είσαι τόσο κουρασμένος, δεν αντέχεις άλλο και λες «Παναγία μου, πότε θα κοιμηθούν να ηρεμήσω λίγο;». 

Τα παιδιά σου θα σε αγαπάνε ό,τι μάνα και να είσαι, αλλά νιώθω πως με τον τρόπο τους εκτιμάνε την αγάπη και την αγκαλιά που τους προσφέρεις. 

Μου δίνει μεγάλη χαρά όταν καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνονται την αγάπη μου. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι πως προσπαθώ ως μαμά να κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Ονειρευόσουν από μικρή να αποκτήσεις οικογένεια;

Όχι, θα ήταν ψέμα αν σου έλεγα πως ήμουν αυτό το κορίτσι που σκεφτόταν να μεγαλώσει, να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. 

Όλα αυτά έγιναν στην πορεία. Γνώρισα τον Άρη, τον ερωτεύτηκα πολύ και προέκυψε. Σκέψου ότι δεν είχαμε συζητήσει καν το ενδεχόμενο να κάνουμε παιδιά. 

Αγαπιόμασταν και όταν έμεινα έγκυος, χαρήκαμε πολύ και οι δύο που θα δημιουργούσαμε τη δική μας οικογένεια. Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε, παντρευτήκαμε και έμεινα έγκυος μέσα σε ένα εξάμηνο.

Ο έρωτας με τον σύζυγό σου ήταν με την πρώτη ματιά;

Ναι, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Ήταν ξαφνικό και πολύ έντονο συναίσθημα. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων σε ένα μαγαζί. 

Ήμουν μόνη μου εκείνη την περίοδο, ήταν και εκείνος μόνος του και αφού φύγαμε μου έστειλε ένα μήνυμα για να με ρωτήσει κάτι άσχετο, οπότε κάπως έτσι πιάσαμε κουβέντα. 

Κανονίσαμε το πρώτο μας ραντεβού και όλα ήρθαν πολύ γρήγορα μετά. Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος που μου ταιριάζει απόλυτα, τον αγάπησα πολύ γρήγορα. Είναι πολύ δοτικός, σοβαρός και σταθερός άνθρωπος.

Μου δίνεις την αίσθηση ότι θα μπορούσες να τον ζηλεύεις.

Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί. Στην αρχή ήμουν ζηλιάρα, αλλά πια το έχω ξεπεράσει. Κατάλαβα πως ήταν δικό μου πρόβλημα, μια δική μου ανασφάλεια. 

Μου άρεσε πάρα πολύ ο Άρης, περνούσα τόσο ωραία μαζί του και ίσως φοβόμουν μην το χάσω όλο αυτό. Η ζήλια αυτή νομίζω ότι είναι στο DNA μου. Είμαι από τη Νότια Ιταλία και οι γυναίκες εκεί είναι ζηλιάρες και κτητικές. 

Εγώ ευτυχώς δεν είμαι. Αλλά για ένα διάστημα υπήρχαν στιγμές που υπέφερα από τη ζήλια, μέχρι που κατάλαβα πως ήταν εντελώς περιττή και την απέβαλα. Έφυγε από πάνω μου ένα μεγάλο βάρος.

Από την άλλη, θα μπορούσε κι εκείνος να σε ζηλεύει όταν σε φλερτάρουν.

Ποιος, καλέ, να με φλερτάρει; Για να σε φλερτάρουν, καταρχάς πρέπει και να βγαίνεις, να είσαι μόνη σου ή με τις φίλες σου, κι εγώ σπάνια βγαίνω. Πιο συχνά θα πάω για έναν καφέ ή ένα μεσημεριανό φαγητό. Δεν το έχω νιώσει. 

Ακόμη και στο Instagram, σπάνια θα μου στείλουν μηνύματα και, ξέρεις, χαίρομαι για αυτό. Θα σου πω κάτι που δεν φαντάζονται πολλοί για εμένα, αλλά είμαι συντηρητικός άνθρωπος.

epirusblog.gr
5 of 5
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο κεραυνοβόλος έρωτας και η απάντηση στα σχόλια ότι ο σύζυγός της δεν την άφηνε να δουλέψει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2586875252134000434
item