Γιάννενα: Στο περιφερειακό συμβούλιο η επερώτηση για το ΚΤΕΟ Ιωαννίνων

Απάντηση στις αιτιάσεις για την αναστολή της λειτουργίας του ΚΤΕΟ Ιωαννίνων θα δώσει ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 2 το μεσημέρι. Επερώτηση για το θέμα είχε καταθέσει η Λαϊκή Συσπείρωση Περιφέρειας Ηπείρου.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει συνολικά 15 θέματα, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν οι εγκρίσεις σύναψης προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Υπουργείου Πολιτισμού για την υλοποίηση του έργου «SUB. 1.40 Βελτίωση και Αποκατάσταση Οθωμανικού Τεμένους Ιμαρέτ Άρτας» (προϋπολογισμού 1.633.000 ευρώ με ΦΠΑ), μεταξύ της Περιφέρειας, του Υπουργείου Πολιτισμού και του Μέκειου Οικοτροφείου για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση Μέκειου Οικοτροφείου» (550.000 ευρώ με ΦΠΑ) και μεταξύ της Περιφέρειας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την υλοποίηση του έργου «Μελέτη αλλαγής χρήσης κτιρίου ΠΕ Θεσπρωτίας από κέντρο σπουδαστικής εστίας σε κτίριο αστυνομίας, εσωτερικές διαρρυθμίσεις, τροποποίηση όψεων, διαμορφώσεις περιβάλλοντα χώρου και αποπεράτωση» (55.800 ευρώ με ΦΠΑ).

Επίσης, αναμένεται να εγκριθεί η σύναψη νέας προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Εκπόνηση Διαχειριστικού Σχεδίου Βόσκησης Περιφέρειας Ηπείρου» μεταξύ της Περιφέρειάς Ηπείρου και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εκτιμώμενης αξίας 1.555.539,06 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%).

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στο περιφερειακό συμβούλιο η επερώτηση για το ΚΤΕΟ Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2282178548973315607
item