Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Δεν ξαναφορά ντεκολτέ για να μην προκαλεί στη Σαουδική Αραβία

Η Σαουδική Αραβία δεν θα είναι ένας εύκολος τόπος για την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, καθώς θα αναγκαστεί να κάνει κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την υπογραφή με την Αλ Νασρ αναμένεται να εγκατασταθεί μόνιμα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας μαζί με την σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και τα πέντε παιδιά του.

Αυτό σημαίνει ότι η Ροντρίγκεζ θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που ντύνεται δημόσια καθώς θα πρέπει να συμμορφώνεται με τον νόμο περί δημόσιας ευπρέπειας και δεν θα φοράει πλέον ντεκολτέ και προκλητικά ρούχα.

Πέρα από τα ρούχα, όμως το ζευγάρι καλείται να αντιμετωπίσει ένα ακόμη θέμα. Οι αυστηροί θρησκευτικοί νόμοι της Σαουδικής Αραβίας θα μπορούσαν να αποτελέσουν εμπόδιο στη σχέση τους, αφού ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο δεν είναι παντρεμένοι.

Σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης, οι αρχές θα αγνοήσουν το αδίκημα σε αυτή την υπόθεση.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca», η οποία επικαλείται τις δηλώσεις δύο δικηγόρων από τη Σαουδική Αραβία, στην περίπτωση του διεθνή άσου και της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ οι αρμόδιες Αρχές στη Σαουδική Αραβία θα κάνουν τα «στραβά μάτια».

«Αν και οι νόμοι ακόμα απαγορεύουν την συμβίωση χωρίς τα έγγραφα ενός γάμου, οι Αρχές έχουν αρχίσει να κάνουν τα “στραβά μάτια” και δεν συλλαμβάνουν κανέναν», αναφέρει η εφημερίδα

epirusblog.gr
5 of 5
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Δεν ξαναφορά ντεκολτέ για να μην προκαλεί στη Σαουδική Αραβία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1829496370561734561
item