Ομόνοια: Τούρκος πυροβόλησε έξω από καφενείο μετά από καβγά -Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ

Ενα ακόμη σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς στην «καρδιά» της Αθήνας έλαβε χώρα στην Ομόνοια λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης έξω από καφενείο στην οδό Λιοσίων.

Ενας πολίτης έγινε μάρτυρας καβγά μεταξύ τριών ατόμων, με έναν από από αυτούς να βγάζει όπλο και να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό. Χωρίς δεύτερη σκέψη κάλεσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί.

Άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν τον έναν εμπλεκόμενο, ηλικίας 40 ετών με καταγωγή από την Τουρκία μέσα στο καφενείο, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από τον αυτόπτη μάρτυρα ως ένας από τους εμπλεκόμενους στον καβγά.

Εντοπίστηκαν πιστόλι, φυσίγγια και μαχαίρι

Κατά την διάρκεια έρευνας στο χώρο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ένα εννιάρι πιστόλι με 15 φυσίγγια, ένα πιστόλι των 6,35 με γεμιστήρα που περιείχε ένα φυσίγγιο, καθώς και ένα μαχαίρι- «πεταλούδα».

Την στιγμή εκείνη στο κατάστημα έφτασε μια 50χρονη από την Ρωσία, η οποία δήλωσε ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και συνελήφθη.

Μέχρι αυτή την ώρα στελέχη της ασφάλειας αναζητούν τους εμπλεκόμενους στον καβγά, αλλά και το άτομο που πυροβόλησε στον αέρα, προκειμένου να εντοπίσουν τα κίνητρα πίσω από την ενέργεια του.


epirusblog.gr
5 of 5
Ομόνοια: Τούρκος πυροβόλησε έξω από καφενείο μετά από καβγά -Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 995207844446779516
item