Δεν κρατήθηκε: Η Έλενα Κρεμλίδου έδωσε τις συμβουλές της για το εσώρουχο της Πρωτοχρονιάς (βίντεο)

Η Έλενα Κρεμλίδου θέλησε να δώσει μια συμβουλή στις διαδικτυακές της φίλες για την Πρωτοχρονιά και το ιδανικό εσώρουχο.

Η Instagrammer διατηρεί μια πολύ ενεργή παρουσία στα social media και καθημερινά, μοιράζεται βίντεο και φωτογραφίες από τη ζωή της με τους ακόλουθούς της στο Instagram, αλλά και το TikTok.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές, που φροντίζει να συμβουλεύει τις γυναίκες που την παρακολουθούν μέσα από το προφίλ της, για διάφορα ζητήματα της καθημερινότητας.

Αυτή τη φορά, θέλησε να τους διευκρινίσει τι εσώρουχο θα πρέπει να φοράνε την Πρωτοχρονιά.

Είναι γνωστός άλλωστε, ο μύθος που αναφέρει πως αν κάποιος φοράει κόκκινο εσώρουχο, κατά την αλλαγή του χρόνου, τότε θα έχει καλύτερη ερωτική ζωή.

Ωστόσο, η Έλενα Κρεμλίδου θεώρησε σωστό να «ξεκαθαρίσει» πως δεν μιλάμε για οποιοδήποτε κόκκινο εσώρουχο, αλλά για ένα… καινούριο και αφόρετο!

«Κορίτσια, πολλές σήμερα θέλετε να δοκιμάσετε το κόλπο με το κόκκινο εσώρουχο για να πάει καλά η ερωτική σας ζωή την επόμενη χρονιά. Υπάρχει όμως, ένα μίνι μυστικό. 

Δεν πρέπει να βάζετε οποιοδήποτε βρακί, αλλά ένα ολοκαίνουριο, ένα αφόρετο, αυτό είναι το ζητούμενο».

«Κόκκινο βρακί, καινούριο και αφόρετο. Προλαβαίνετε να πάτε να αγοράσετε. Άντε και καλή επιτυχία», ακούγεται να λέει στο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok. Αποκάλυψε μάλιστα ότι η ίδια το έχει κάνει και πέτυχε!».

epirusblog.gr
5 of 5
Δεν κρατήθηκε: Η Έλενα Κρεμλίδου έδωσε τις συμβουλές της για το εσώρουχο της Πρωτοχρονιάς (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8252263774208288246
item