Γιάννενα: Συνεχίζονται Οι Υψηλές Για Την Εποχή Θερμοκρασίες-Παγωνιά Νωρίς Το Πρωί Στο Νομό Ιωαννίνων

Συνεχίζονται οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και την Κυριακή 08/01 με το θερμόμετρο στην Παλαιόχωρα Χανίων να φτάνει τους 19.2 βαθμούς Κελσίου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους περισσότερους σταθμούς του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr η θερμοκρασία είναι υψηλότερη από τις κανονικές τιμές από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2022, με ένα μικρό ψυχρό διάλειμμα 4 ημερών (20-23/12/2022). 

Στον σχετικό πίνακα παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου που κατέγραψαν τις υψηλότερες θερμοκρασίες το μεσημέρι της Κυριακής 08/01.

πηγή meteo.gr

Στο νομό Ιωαννίνων   νωρίς  το πρωί   καταγράφηκαν αρνητικές θερμοκρασίες σε αρκετές  περιοχές ενώ  σε ανήλιαγα σημεία στο επαρχιακό  οδικό δίκτυο  το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό εξαιτίας του πάγου.

Η χαμηλότερη θερμοκρασία  καταγράφηκε στη Βωβούσα όπου τα θερμόμετρα έδειξαν -5 βαθμούς Κελσίου όπως και στο Τέροβο .Με παγωνιά και τα θερμόμετρα να δείχνουν -3 βαθμούς ξύπνησε το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων.


Κατά τη διάρκεια όμως της ημέρας η θερμοκρασία ανέβηκε και στην πόλη των Ιωαννίνων ο υδράργυρος έφτασε τους 13 βαθμούς.


Πιο τυχεροί οι κάτοικοι στα παράλια της Ηπείρου αφού στην Πρέβεζα ,την Πάργα ,την Ηγουμενίτσα  η θερμοκρασία ήταν υψηλότερη .

Ηγουμενίτσα -17°C

Πρέβεζα-17°C

Πάργα -17°C


Από αύριο αναμένεται σταδιακή αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες.


Πηγή: epirus-tv-news.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συνεχίζονται Οι Υψηλές Για Την Εποχή Θερμοκρασίες-Παγωνιά Νωρίς Το Πρωί Στο Νομό Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7143783463141213129
item