Άρτα: Ο Δημήτρης Λαμπράκης Υπέβαλλε Αίτημα Συμμετοχής Στο Ψηφοδέλτιο Της Νέας Δημοκρατίας

Μια νέα υποψηφιότητα βουλευτή, αυτή του γνωστού δικηγόρου της Άρτας Δημήτρη Λαμπράκη, κατατέθηκε στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας, πράγμα που γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Λαμπράκης με ανάρτησή του.

Στην ανάρτηση ο Δημήτρης Λαμπράκης αναφέρει: «Μέσα στο επόμενο 6μηνο θα κληθούμε εκ νέου να επιλέξουμε και πάλι τους εκπροσώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Τα χρονίζοντα προβλήματα του κάθε νομού -λιγότερο η περισσότερο- είναι γνωστά και εξακολουθούν να ταλαιπωρούν αυτούς που τα αντιμετωπίζουν αλλά και τις Κυβερνήσεις.

Όπως γνωστό είναι και το γεγονός ότι “εάν ποτέ οι εκλεγμένοι, ανά νομό, βουλευτές ομονοούσαν στην λύση τουλάχιστο των βασικών προβλημάτων του νομού τους” ίσως ο όμορφος νομός Άρτας, ο δικός μας νομός, δεν θα ήταν ο φτωχός και περιττός συγγενής των Ιωαννίνων.

-Η διασφάλιση ενός αξιοπρεπούς αγροτοκτηνοτροφικού εισοδήματος διπλασίου η και τριπλασίου του κόστους παραγωγής του προιόντος, που θα περνά μέσα από την ίδρυση και λειτουργία ενός συνεταιριστικού εργοστασίου επεξεργασίας και τυποποίησης όλων των από εμάς παραγόμενων προιόντων [εσπεριδοειδών, ακτινιδίων, ελαιών, αλιευμάτων, μελιού κλπ]
-Ο εγκιβωτισμός της κοίτης του ποταμού Αράχθου και η από αυτόν αξιοποίηση παρόχθιων εκτάσεων μέσα από το πλεύσιμο του ποταμού
-Τα αντιπλημμυρικά έργα της εύφορης πεδιάδας μας
-Η τουριστική αξιοποίηση του ορεινού όγκου αλλά και της Κορωνησίας και της Κόπραινας και βεβαίως
-Η λειτουργία δύο μεγάλων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την παράλληλη λειτουργία των υπαρχόντων σχολών και του Στρατοπέδου θα καταστήσουν την Αρτα όχι μόνον επισκέψιμο προορισμό αλλά και μόνιμο τόπο διαμονής.

Με τις επιλογές μας ας προσπαθήσουμε να γίνει ο νομός μας καλύτερος από ότι σήμερα.


Έχω υποβάλλει -αρμοδίως- αίτημα συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες εκλογές με το δικό μου σύνθημα να είναι: « Μαζί για όλους. Πάμε Μαζί; »


Εφόσον, εντός των επομένων ημερών, προτιμηθώ ανάμεσα στους άξιους υποψηφίους βουλευτές [οι οποίοι προ καιρού επέτρεψαν οι συνθήκες και έχουν ξεκινήσει τις περιοδείες τους] θα εργαστώ για τα αμέσως παραπάνω μέσα σε ένα πνεύμα συνεργασίας και ενότητας.


Εάν πάλι δεν μου εμπιστευθούν σύντομα την μία εκ των θέσεων του υποψηφίου βουλευτή, θα εξακολουθήσω, με κάθε πρόσφορο τρόπο και από οποιαδήποτε θέση, να παραμένω χρήσιμος για τον τόπο μου και τους υπέροχους ανθρώπους του».

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ο Δημήτρης Λαμπράκης Υπέβαλλε Αίτημα Συμμετοχής Στο Ψηφοδέλτιο Της Νέας Δημοκρατίας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6768882578854553523
item