Στέλιος Ρόκκος μετά την περιπέτεια της υγείας του: «Επιστρέφω ολοκαίνουργιος»

Επιστρέφει «ολοκαίνουργιος» ο Στέλιος Ρόκκος μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε χθες, όταν νωρίς το πρωί εμφάνισε ενδείξεις εμφράγματος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας με αεροσκάφος την Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όλους όσοι ανησύχησαν για την υγεία του δηλώνοντας «πολύ συγκινημένος» για το κύμα αγάπης που δέχθηκε από τους θαυμαστές του.

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως ό,τι έγινε ήταν «μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας!» και ανέφερε πως αυτή τη στιγμή έχει διαφύγει τον κίνδυνο, είναι καλά στην υγεία του και είναι σε «στάδιο ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω ολοκαίνουργιος».

Ο 58χρονος τραγουδιστής ευχαρίστησε θερμά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για την περίθαλψη που του παρείχαν και την εξαιρετική δουλειά που έκαναν με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ !!! Ήταν μια περιπέτεια, μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω Ολοκαίνουργιος.

Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς κ νοσηλυετές για την εξαιρετική δουλειά τους. Στο νησί μου το νοσοκομείο της Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. 

Τους συνεργάτες μου κ τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους. Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση κ αερομεταφορά μου στην Αθήνα. Το Μετροπόλιταν, όλο το προσωπικό που με αντέχουν.

Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέργη Εμμανουήλ».

rokkos823

Υπενθυμίζεται ότι ξαφνικό προβλήμα υγείας οδήγησε χθες τον δημοφιλή τραγουδιστή από τη Λήμνο σε νοσοκομείο της Αθήνας με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο 58χρονος καλλιτέχνης υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου με διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας, ενώ πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο είναι καλά στην υγεία του.

Εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα γύρω στις 6.30 το πρωί χθες που ανησύχησαν τον ίδιο και τους οικείους του, με τους γιατρούς να κρίνουν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών και έτσι λίγη ώρα αργότερα είχε φτάσει από το νησί στην Αθήνα.

Διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με ενδείξεις εμφράγματος του μυοκαρδίου και συγκεκριμένα στις 8:30. 

Ο ίδιος όμως ζήτησε λίγο αργότερα να μεταφερθεί, όπως και έγινε, στο ιδιωτικό Νοσοκομείο «Metropolitan» όπου και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Σημειώνεται πως η «Πύλη Αξιού», το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Στέλιος Ρόκκος ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστό λόγω του προβλήματος υγείας του τραγουδιστή.

epirusblog.gr
5 of 5
Στέλιος Ρόκκος μετά την περιπέτεια της υγείας του: «Επιστρέφω ολοκαίνουργιος»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8754139142262481594
item