Αθηνά the bachelor: Παρουσιάζει τα προσόντα της και υπογράφει αυτόγραφα.

Η Αθήνα New York ήρθε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του Alpha, the bachelor για λίγο παραπάνω δημοσιότητα!


Αυτήν τη δημοσιότητα της την έδωσε ο Άλεξ Παππάς ο οποίος μόλις είχε αποχωρήσει από το survivor Ελλάδας και είχε τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα.

Ηθοποιός και έξυπνος άνθρωπος ο Αλέξης Παππάς, αντιλήφθηκε αμέσως ότι το ριάλιτι θα έκανε μεγαλύτερη τηλεθέαση, αν την καρδιά του έκλεβε η τρελή Ελληνοαμερικάνα! Όπερ και εγένετο!

Όχι οτι του έκλεψε την καρδιά, αλλά πούλησαν έναν έρωτα βάσει σεναρίου. Η σχέση αποδείχθηκε πιο λευκή και από το λευκό του Αιγαίου, αφού όπως είπε τόσο ο Αλέξης Παππάς αλλά και η Αθηνά μεταξύ τους δεν έγινε τίποτα!

Έπαιξαν τους ρόλους κατά γράμμα και ακολούθησαν τις πορείες τους!

Τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει η συζήτηση για το Αλέξη Παππά για το αν θα ταξιδέψει να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor Ελλάδας, ενώ την ίδια ώρα η Αθήνα New York το τραβάει από τα μαλλιά να γίνει celebrity τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Έχει λίγο παραπάνω από 300.000 ακόλουθους στο Instagram ενώ δημοσιεύει videos σε όλα τα social media κυνηγώντας ακόμα περισσότερους.

Σε κάποια από αυτά υπογράφει αυτόγραφα ενώ μοστράρει τα προσόντα της.

epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά the bachelor: Παρουσιάζει τα προσόντα της και υπογράφει αυτόγραφα.
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 74843730065126406
item