8 λόγοι να μην εγκαταλείψουμε την αγάπη

Η αγάπη είναι μια από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες που μπορούμε να ζήσουμε. Όταν έχετε αγάπη στη ζωή σας, αισθάνεστε πιο ευτυχισμένοι και ευτυχισμένοι. 

Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε, μερικοί άνθρωποι αισθάνονται απογοητευμένοι, ειδικά αν έχουν βρεθεί εδώ και πολύ καιρό στη γιορτή. Εάν αυτή είναι η περίπτωσή σας, αυτό μπορεί να σας καλέσει να εγκαταλείψετε την αγάπη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας φέρνω μερικούς εξαιρετικούς λόγους για να μην παραιτηθεί από την αγάπη.

"Μην ξοδεύετε χρόνο ψάχνοντας κάποιον να κοιμηθεί με, βρείτε κάποιον που αξίζει να ξυπνήσει με"

-Ανώνυμος-

Γιατί να μην εγκαταλείψεις την αγάπη?

Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να εγκαταλείψετε την αγάπη. Παρά τις κακές σας εμπειρίες, παρά τα κακά πράγματα, μην χάνετε ποτέ ελπίδα.

1. Επειδή δεν ξέρετε πότε μπορεί να εμφανιστεί το ιδανικό πρόσωπο

Ίσως αυτή η μέρα είναι σήμερα ή την επόμενη εβδομάδα, ίσως πρέπει να περιμένετε μερικά ακόμη χρόνια. Αλλά η αναμονή αξίζει τον κόπο γιατί όταν φτάσει θα είναι η τέλεια στιγμή.  Απλά μην εμμονή, επειδή δεν πρόκειται για καριέρα.

2. Γιατί αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από τον χρόνο στην απλότητα για να είστε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας

Δεν θα θέλατε να προσφέρετε στους καλύτερους σας το σωστό πρόσωπο την κατάλληλη στιγμή? Σταματήστε να σκέφτεστε ότι δεν έχετε συνεργάτη και απολαύστε μόνοι σας το χρόνο. Έτσι, όταν φτάσει το σωστό πρόσωπο μπορείτε να το απολαύσετε στο έπακρο, χωρίς να αισθάνεστε ότι μείνατε χωρίς να βιώσετε κάτι.

3. Επειδή τώρα μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέους τύπους αγάπης που βελτιώνουν τη σχέση σας όταν φτάσετε

Από την εκμάθηση να αποδεχτούν τους άλλους όπως είναι, να δώσουν τον απαραίτητο χώρο για το άλλο άτομο να κάνει τα πράγματα. Η αγάπη των γονέων σας θα σας δώσει πολλή ασφάλεια, ενώ αυτή των αδελφών σας θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε τη συνενοχή.

Ζήστε αυτές τις αγάπες όσο πιο δυνατά γίνεται και μάθετε να δείχνετε τα συναισθήματά σας

4. Γιατί το καλύτερο κινδύνου αγάπη

Ακόμη και αν έχετε περάσει από πολλές απογοητεύσεις και θυελλώδεις σχέσεις, στο τέλος η αληθινή αγάπη είναι υπέροχη. 

Βρίσκοντας κάποιον που θα σας συνοδεύσει και θα σας εμπνεύσει είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Τώρα μπορεί να φαίνεται σαν μια δύσκολη πρόκληση να φτάσετε, αλλά ίσως απλά δημιουργείτε το μονοπάτι για να βρείτε το τέλειο πρόσωπο.

"Έτσι, χωρίς να σε ψάχνεις, φάνηκε να χτυπάς την ύπαρξή μου και να χτυπάς στην ψυχή μου. Πώς μοίρασε ο βάρβαρος! Σας φέρνει αυτό χωρίς προειδοποίηση! "

-Ανώνυμος-

5. Επειδή η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις πότε έχεις αγάπη ακριβώς απέναντι

Ακόμα και όταν φαίνεται ότι δεν είναι καλή στιγμή να είσαι σε ένα ζευγάρι ή νιώθεις ότι δεν είσαι έτοιμος, μπορεί να εμφανιστεί το σωστό άτομο. 

Πάντα Μείνετε ανοιχτοί στις επιλογές που εμφανίζονται, περισσότερα όταν πρόκειται για αγάπη.

6. Επειδή η ζωή δεν αφορά μόνο την εργασία ή τα χρήματα

Αν ο λόγος που θέλετε να εγκαταλείψετε στην αναζήτηση της αγάπης είναι ότι νομίζετε ότι είναι καλύτερο να επικεντρωθείτε στη δημιουργία ενός μέλλοντος, εσείς κάνετε λάθος

Δεν λέω ότι είναι κακό να σκεφτόμαστε την ύπαρξη μιας υγιούς οικονομίας και ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος, αλλά τι θα έκανε αν το είχατε μόνο;.

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να βρείτε κάποιον με τον οποίο να μοιραστείτε αυτές τις πτυχές της ζωής σας

7. Επειδή, παρόλο που μπορεί να βλάψει, είναι καλύτερο να ζει έντονα από το να έχει μια επίπεδη ζωή.

Μην παιδί τον εαυτό σας, η αγάπη μπορεί να βλάψει. Μερικές φορές, θα υπάρχουν λόγοι συζήτησης, φόβοι, απογοητεύσεις και απογοητεύσεις. Αλλά υπάρχει και μια άλλη πλευρά: αυτή της εταιρείας, συνενοχή και ευτυχία.

8. Γιατί όταν βλέπετε τα πράγματα με αγάπη, όλα είναι πιο όμορφα

Ο κόσμος είναι γεμάτος αρνητικά πράγματα. Όλος ο καιρός βρίσκετε λόγους να σταματήσετε να πιστεύετε σε άλλους.  

Όταν αλλάζετε το τσιπ και αρχίζετε να ψάχνετε για αγάπη και ευτυχία, ξαφνικά όλα είναι φωτεινότερα. Ίσως δεν μπορείτε να εξαλείψετε τα δυσάρεστα νέα, αλλά αν μπορείτε να τα γλυκάνετε λίγο.

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ζήσετε μια πληρέστερη ζωή με αγάπη από την πλευρά σας. Αν το σωστό άτομο δεν έχει φτάσει, απολαύστε αυτό που έχετε τώρα

Πιστέψτε το ή όχι, οι πιο αξέχαστες και αιώνιες αγάπες φτάνουν όταν τις περιμένετε λιγότερο. Εστιάστε στον εαυτό σας και αρχίστε να ζείτε τη ζωή σας χωρίς να ξεχνάτε την αγάπη.

Προσέξτε πάντα να δείχνετε καλά, ερωτευθείτε τον εαυτό σας!

"Μην ψάχνεις για αγάπη επειδή ζει πάντα μέσα σου. Αυτό που πρέπει να αναζητήσετε είναι κάποιος που αξίζει να το μοιραστεί με "

-Ανώνυμος-

Οι φωτογραφίες προσφέρθηκαν από τους Leandro Lamas και Benjamin Lacombe.

Μην κοιτάς, αφήστε τους να σας βρουν Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τρέξει μετά από κάποιον που καν δεν περπατά για σένα. 

Μην ψάχνετε ότι δεν είναι απαραίτητο να πάτε πίσω όταν ξέρουν πού βρίσκεστε. Διαβάστε περισσότερα "
epirusblog.gr
5 of 5
8 λόγοι να μην εγκαταλείψουμε την αγάπη
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6991087867974007069
item