Γιάννενα: 6η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας στα Ιωάννινα

Σοκ αλλά και πολλά ερωτήματα προκαλεί η υπόθεση θανάτου του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο ο οποίος φέρεται να είχε εξαπατήσει την 47χρονη που έχει συλληφθεί.

Το ερχόμενο Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα “Β. Πυρσινέλλας” σταΙωάννινα και με ώρα έναρξης 5:30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η 6η Πανελλήνια

Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας. Στη φετινή διοργάνωση θα βρίσκονται στα Ιωάννινα πάνω από 200 μαθήτριες και μαθητές κιθάρας από 7 πόλεις της χώρας μας, μαζί με άλλους σπουδαστές μουσικής, καθηγητές και μαέστρους.

Πιο συγκεκριμένα, οι μουσικοί φορείς που θα συμμετέχουν με σύνολα ορχήστρες κιθάρας είναι το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, το Δημοτικό Ωδείο Άρτας, ,,το Ωδείο “Πολυρυθμία” Πρέβεζας, το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας, τα Μουσικά Σχολεία Καστοριάς, Λευκάδας, Αγρινίου και Ιωαννίνων, καθώς και το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σύλλογο “Κιθαριστικό ΣύνολοΡοδοτοπίου Ιωαννίνων – Η Πασσαρών”, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και το Δήμο Ζίτσας.

Αναλυτική παρουσίαση των συνόλων / ορχηστρών, των μελών τους και των μουσικών προγραμμάτων τους, καθώς και η έντυπη μορφή του προγράμματος, διατίθενται στην ιστοσελίδα του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου: https://guitar-ioannina.blogspot.com/epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: 6η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας στα Ιωάννινα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7485535803309620944
item