Μοσχάτο: Έφτασε στα δικαστήρια η 47χρονη για την υπόθεση με τον απαγχονισμό του 50χρονου

Έφθασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι η 47χρονη που κατηγορείται για εμπλοκή στο θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή- επενδυτή στο Μοσχάτο, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που είχε ζητήσει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η 47χρονη θα ισχυριστεί ότι προσπάθησε να αποτρέψει τον θάνατο που είχε προαποφασίσει ο 50χρονος, ενώ όπως έχει δηλώσει η δικηγόρος της υπάρχουν και βίντεο μέσα από το διαμέρισμα που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 47χρονης. «υπάρχει ένα βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας για τα χρήματα (σ.σ. ο 50χρονος φέρεται να χρωστούσε 200.000 ευρώ στην 47χρονη) και υπάρχει και δεύτερο βίντεο από το δραματικό περιστατικό που εξελίχθηκε» ανέφερε η δικηγόρος Κατερίνα Τσιώνα

Τα βίντεο αυτά έχουν τραβηχτεί από την ίδια την 47χρονη και, σύμφωνα με την δικηγόρο της, είναι ευρήματα που έχουν περιληφθεί στη δικογραφία. «Είχε προαποφασίσει ο θανών να προχωρήσει στην πράξη του».

Κατά την δικηγόρο της 47χρονης ο 50χρονος είχε πάρει χρήματα από την συλληφθείσα και από τα παιδιά της και την «εξαπατούσε για 10 χρόνια».

Επιμένοντας στην «γραμμή» ότι η 47χρονη δεν βοήθησε στον απαγχονισμό του 50χρονου η δικηγόρος της έχει αναφέρει ότι «οι συνθήκες που έφτασε (σ.σ. ο 50χρονος) μέχρι τον απαγχονισμό είναι καταγεγραμμένες, προσπάθησε (σ.σ. η 47χρονη) να τον αποτρέψει και γι' αυτό χτύπησε»

«Αυτό που δεν έχει φωτιστεί είναι ότι δεν είχε κίνητρο να τον σκοτώσει, ήθελε να μάθει που είναι τα χρήματα και εκείνος της είπε ότ τα χρήματα υπάρχουν» κατέληξε η δικηγόρος της γυναίκας που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση όσον αφορά το έγκλημα στο Μοσχάτο.

epirusblog.gr
5 of 5
Μοσχάτο: Έφτασε στα δικαστήρια η 47χρονη για την υπόθεση με τον απαγχονισμό του 50χρονου
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6382280619627002182
item