Γιάννης Σπαλιάρας: Σχολίασε τη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες

Σε συνέντευξή του ο Γιάννης Σπαλιάρας τοποθετήθηκε και πάλι σε αυτό το θέμα, επτά χρόνια μετά την περιβόητη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε γιατί δεν δέχθηκε να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

«Ήταν ένα πρόγραμμα που έκανε 80%, πολύς κόσμος με γνώρισε και με αγάπησε μέσα απ’ αυτό», εξήγησε. 

Παράλληλα, θεωρεί πως είναι άδικο όσοι αναφέρονται σε αυτόν να στέκονται μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς πριν από αυτό είχε συμμετάσχει και σε δέκα σίριαλ.

«Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα στο Survivor», δήλωσε σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που τον έκανε και να αρνηθεί την πρόταση για το Survivor All Star.

«Ο λόγος που αρνήθηκα δεν ήταν οικονομικός, δεν είχα κίνητρο πέρα από τα χρήματα, γι’ αυτό και δεν ”παζάρεψα”», συμπλήρωσε και τόνισε πως θεωρεί λάθος της παραγωγής να δίνει την ίδια αμοιβή σε όλους τους παίκτες.

«Δέχτηκα φέτος προτάσεις για πάνελ σε εκπομπή, δεν είναι όμως αυτό που θέλω να κάνω», πρόσθεσε.

Ερωτώμενος για το εάν έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις στον χώρο, απαντά θετικά και επισήμανε πως ναι μεν είναι δύσκολα αλλά πάντοτε κανείς μπορεί να βρει το δρόμο του.

Σχετικά με τον σάλο που δημιούργησε η δήλωσή του πως έχει πάει με 4.000 γυναίκες λέει: «Μπορεί κάποιοι να πίστεψαν ότι βλέπω τις γυναίκες σαν αριθμούς, δεν γνώριζαν όμως τον χαρακτήρα μου».

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Σπαλιάρας: Σχολίασε τη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7680444340244909264
item