Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Σε «αθόρυβη» σχέση εδώ και 3 μήνες

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Βίκυ Κάβουρα και τον Γιώργο Τζαβέλλα να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz, χωρίς ωστόσο, να έχει τοποθετηθεί κάποιος από τους δύο δημόσια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, οι δυο τους είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες ενώ υποδέχτηκαν και το νέο έτος μαζί.

Οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν με την εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου. 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της και έτσι πυροδότησε τις φήμες πως είναι μαζί.

Μια συνάντηση τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη. Από τότε φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι, αφιερώνοντας πολύ χρόνο ο ένας στον άλλο. 

Οι δυο τους έχουν επιλέξεις να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτό το ειδύλλιο, καθώς κανείς τους δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή.

«Έχει περάσει καιρός, χρόνια. Επειδή κατάλαβα ότι εγώ φταίω στις σχέσεις μου, ήθελα χρόνο για να τα βρω με τον εαυτό μου. Πλέον, νιώθω ότι τα έχω βρει, οπότε θα προσέγγιζα κι εγώ έναν άνδρα. 

Μία σχέση είναι η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας σε προβολή», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βίκυ Κάβουρα σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τζαβέλλας προσπαθεί να κρατάει διακριτική στάση, τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του, αφού έχει αποκτήσει μια κόρη με την πρώην σύζυγό του, Αθήνα Πικράκη.

Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ, το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με την Αθηνά Πικράκη, με την οποία ήταν παντρεμένοι 4 χρόνια και σήμερα έχουν κινήσει τις νομικές διαδικασίες για το διαζύγιό του.

Το πρώτο μυστικό ταξίδι τους

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στην Αυστρία πριν από λίγες εβδομάδες

Το ζευγάρι βρήκε ελεύθερο χρόνο σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και ταξίδεψε στην πιο ρομαντική πόλη τη Βιέννη.

Η Βίκυ Κάβουρα μάλιστα, είχε δημοσιεύει και κάποιες φωτογραφίες στα social media από το εν λόγω ταξίδι, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει με ποιον ταξίδεψε. 

epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Σε «αθόρυβη» σχέση εδώ και 3 μήνες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5895606337562833683
item