Άρτα: Πραγματοποιήθηκε το 34ο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Άρτας

Την Κυριακή 15 Γενάρη και με την συμμετοχή της απόλυτης πλειοψηφίας των αντιπροσώπων, πραγματοποιήθηκε το 34ο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Άρτας. 

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Τασούλα πρόεδρο της ομοσπονδίας οικοδόμων, που έκανε και την ομιλία εκ μέρους του ΠΑΜΕ, της ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Ν. Άρτας, του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Άρτας, και ιδιαίτερα σημαντική για τους συνέδρους, ήταν η παρουσία του Πατέρα του Χρήστου Ζορμπά που σκοτώθηκε στο εργοστάσιο «Ήπειρος.

Μετά την εισήγηση του απερχόμενου Δ.Σ. και την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ακολούθησε συζήτηση, (μίλησαν πάνω από 10 αντιπρόσωποι), που αγκάλιασε όλες της πλευρές της δράσης του Εργατικού Κέντρου Άρτας, για να καταλήξει σε ομόφωνη ψήφιση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού.

Με την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής, αποφασίστηκε οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων για τη Γ.Σ.Ε.Ε., να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Γενάρη και ώρες 11.00 έως 18.00, στο Εργατικό Κέντρο Άρτας.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Πραγματοποιήθηκε το 34ο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3230404818583871517
item