Καρδίτσα: Βάνδαλοι «χτύπησαν» το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων

Μεγάλες καταστροφές στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στους Σοφάδες στην Καρδίτσα προκάλεσαν άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης (19/1).

Οι άγνωστοι αφού αναρριχήθηκαν από στέγαστρο παραβίασαν παράθυρο αίθουσας στον όροφο του σχολείου και στη συνέχεια άναψαν φωτιά καίγοντας βιβλία και άλλα αντικείμενα.

sofades_vandalismoi__2_
sofades_vandalismoi__1_
sofades_vandalismoi__3_
Τον καπνό εντόπισαν περίοικοι που ειδοποίησαν άμεσα τόσο τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας όσο και την Πυροσβεστική χάρη στην άμεση παρέμβαση της οποίας η φωτιά δεν εξαπλώθηκε.

Ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χρήστος Αθανασόπουλος επικοινώνησε άμεσα με τον Δήμαρχο Σοφάδων Θάνο Σκάρλο ο οποίος έδωσε εντολή να προχωρήσουν τάχιστα ο καθαρισμός αλλά και η αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τη φωτιά.

Να σημειωθεί ότι οι δράστες κατέστρεψαν το φιλέ του βόλεϊ ενώ αφαίρεσαν την ελληνική σημαία από τον ιστό της.

sofades_vandalismoi__5_
sofades_vandalismoi__6_
sofades_vandalismoi__7_

Το πρωί της Παρασκευής ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Αθανάσιος Παππάς κατέθεσαν μήνυση κατ΄ αγνώστων στο Α.Τ Σοφάδων που ερευνά το συμβάν, καταγράφει μαρτυρίες περιοίκων ενώ προχώρησε και στη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων από το σημείο εισόδου στην αίθουσα.

Πηγή: trikalanews.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Καρδίτσα: Βάνδαλοι «χτύπησαν» το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 4019410054916954835
item