Βέροια: Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση φρίκης στη Βέροια, με τη δολοφονία του βρέφους από την ίδια του τη μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο σημείο παρουσία ανακριτή, η 29χρονη ομολόγησε ότι η ίδια πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα. 

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η ίδια ισχυριζόταν ότι επρόκειτο για ατύχημα και ότι το μωρό διέφυγε της προσοχής της και μπουσούλησε με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό, κάτι το οποίο ανακάλεσε πλήρως σήμερα το πρωί, μόλις οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Φωτογραφίες από το σημείο που πέταξε η 29χρονη το κοριτσάκι της:

fragma__1_
fragma__2_
fragma__3_
fragma__4_
fragma__5_
fragma__7_
fragma__8_
fragma__9_

«Θέλω να ανακαλεσω και να αλλάξω τη κατάθεση μου. Αυτα που είπα δεν συνέβησαν. Εγώ έριξα το παιδί στο νερό», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Η 29χρονη, επίσης, φέρεται να αρνήθηκε πως είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν μπόρεσε να εξηγήσει τον λόγο που προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη της.

Σημειώνεται ότι η αναπαράσταση - αυτοψία είχε συνολική διάρκεια μίας ώρας και 40 λεπτά, ενώ έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. 

Η κατηγορούμενη φέρεται να μην έχει αποδεχθεί ούτε να πιστεύει πως το βρέφος έχει φύγει από τη ζωή, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται στις Αρχές.

Αύριο η 29χρονη αναμένεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, έπειτα από αίτημα του ανακριτή.

epirusblog.gr
5 of 5
Βέροια: Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6058369554109410559
item