Κόνι Μεταξά: Υποδέχτηκε το 2023 με ένα καυτό φιλί από τον Μάριο Καπότση – Φωτογραφίες

Σε απόλυτα γιορτινή διάθεση υποδέχτηκαν το 2023 η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μαζί με τους αγαπημένους τους φίλους.

Το 2022 θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση, καθώς έζησαν μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους, αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το αγαπημένο ζευγάρι όμως, ανυπομονεί να ζήσει και τη νέα χρονιά όμορφες στιγμές, έχοντας πάντα στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το αγαπημένο ζευγάρι μετά από μια χριστουγεννιάτικη απόδραση στο Λονδίνο, επέστρεψε στην Ελλάδα για να υποδεχτεί το νέο έτος μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το βράδυ του Σαββάτου 31/12 λοιπόν, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης υποδέχτηκαν τους φίλους τους στο σπίτι τους για να αλλάξουν χρόνο μαζί.

Η γνωστή performer και influencer το απόγευμα της Κυριακής 1/1 έκανε την πρώτη της ανάρτηση για το 2023, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η Κόνι Μεταξά επέλεγε μια πολύ τρυφερή στιγμή της με τον Μάριο Καπότση, όπου ανταλάσουν ένα παθιασμένο φιλί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Instagram

epirusblog.gr
5 of 5
Κόνι Μεταξά: Υποδέχτηκε το 2023 με ένα καυτό φιλί από τον Μάριο Καπότση – Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7111606423812897380
item