Δήμητρα Ματσούκα: «Έφαγα τα μούτρα μου στο εξωτερικό, έκανα 2-3 casting με απόλυτη αποτυχία»

Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν»

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές δουλειές από τις οποίες πέρασε στην καριέρα της αλλά και τις προσπάθειες που έκανε στο εξωτερικό, χωρίς ωστόσο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Είχε βρει μία agent στο εξωτερικό και δεν προχώρησε. Έκανα 2-3 κάστιγνκ με απόλυτη αποτυχία, ήθελα να πάω να μείνω εκεί για 6 μήνες. Ήταν στο Παρίσι, η Μύριαμ Μπρι, είχε τότε την Κοντιγιάρ και τη Μπελούτσι» αποκαλύπτει η Δήμητρα Ματσούκα.

«Είχα φάει τα μούτρα μου εγώ, γιατί είχα κλείσει τότε με τον Νίκο Μαστοράκη στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, κάτι που περίμενα πολύ και δεν ήταν αυτονόητο για μένα. Ήταν πολύ μεγάλο όνειρο και κάτι χειροπιαστό» συμπλήρωσε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.

Για τις ελάχιστες τηλεοπτικές σειρές που έχει κάνει συνολικά, η Δήμητρα Ματσούκα παραδέχεται: «Θα ‘θελα πολύ να είχα κάνει κυρίως σινεμά αλλά και περισσότερη τηλεόραση. Αυτά που έρχονται πάντως σε μένα τα τελευταία χρόνια δεν είναι αυτά που θα ήθελα να κάνω».

«Γενικά είναι αλήθεια ότι μου αρέσουν πολύ λίγα πράγματα στην παγκόσμια τηλεόραση. Δεν μου αρέσουν καν οι σειρές του Netflix, που τρελαίνονται όλοι, εκτός από το The Crown» επισημαίνει η Δήμητρα Ματσούκα, ενώ δηλώνει πως από τις ελληνικές παραγωγές ξεχώρισε το Μια Νύχτα Του Αυγούστου της ΕΡΤ1


«Δεν είμαι και συνεπής σε αυτό το άτυπο ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε εβδομάδα. Δεν ήμουν ποτέ» παραδέχεται κλείνοντας η Δήμητρα Ματσούκα.

epirusblog.gr
5 of 5
Δήμητρα Ματσούκα: «Έφαγα τα μούτρα μου στο εξωτερικό, έκανα 2-3 casting με απόλυτη αποτυχία»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3689197854427838232
item