Γιάννενα: Μεγάλη πολυφωνική σύναξη στα Γιάννενα! Παρασκευή! 13 Ιανουαρίου, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

To Πολυφωνικό Καραβάνι σας εύχεται χρόνια πολλά, καλοτάξιδο το 2023! Και κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά, ξεκινώντας το ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ 2023 από την πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα αγαπημένα Γιάννενα!

Διοργανώνοντας μεγάλη εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, στην αίθουσα "Β. Πυρσινέλλας", την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, στις 8:30 μμ, με ελεύθερη είσοδο!
Συμμετέχουν σειρά πολυφωνικών σχημάτων, ομίλων και βιωματικών ερμηνευτών που θα ανακοινωθούν αναλυτικά τις επόμενες ημέρες. Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη στήριξη του Δήμου Ιωαννίνων, της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Είναι αφιερωμένη στα δύο χρόνια από την παγκόσμια αναγνώριση του ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΒΑΝΙΟΥ, με την εγγραφή του στις Καλές Πρακτικές Διαφύλαξης Άυλης Πoλιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
Το ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ θα συνεχισθεί έως και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου σε χωριά της πολυφωνίας εντός και εκτός των συνόρων.

ο αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. Καλή χρονιά, καλά Καραβάνια! Καλή αντάμωση στα Γιάννενα!
Στην φωτογραφία, η 'Ολγα Μπίκα από τον Παρακάλαμο, η αξέχαστη κυρά Όλγα, που χάσαμε τον Μάη του 2022.

Η φωτογραφία τραβήχθηκε μια μέρα σαν σήμερα - 4 Γενάρη - στο ξεκίνημα ενός παλαιότερου Χειμερινού Πολυφωνικού Καραβανιού. Μας περίμενε έξω από το σπίτι της με το ρόδι, το έσπασε για να πάει καλά η χρονιά και το ταξίδι...
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μεγάλη πολυφωνική σύναξη στα Γιάννενα! Παρασκευή! 13 Ιανουαρίου, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 747673493992715964
item