Αυτά είναι τα 10 πιο σέξι πράγματα που οι άνδρες κάνουν χωρίς καν να το συνειδητοποιούν

Ορισμένοι άνδρες προσπαθούν υπερβολικά να το παίξουν σέξι δήθεν βαραίνοντας τη φωνή τους ή κάνοντας πικάντικο χιούμορ αλλά το αποτέλεσμα είναι μάλλον τραγελαφικό. Ισως γιατί το να είναι ένας άνδρας ελκυστικός είναι τελικά κάτι πολύ απλό και αυθόρμητο που συχνά το πετυχαίνει «κατά λάθος».

Το Reddit έκανε ένα διαδικτυακό γκάλοπ και αποκαλύπτει τα 10 καθημερινά πράγματα που κάνει από συνήθεια ένας άνδρας κι όμως οι γυναίκες τα βρίσκουν απίστευτα σέξι.

Να είστε ευγενικοί, ειδικά με τους ξένους

Είτε δίνοντας περισσότερο πουρμπουάρ στο παιδί που έφερε τη πίτσα, είτε βοηθώντας κάποιον που έμεινε με το αμάξι, είτε ανοίγοντας την πόρτα σε κάποιον που περνάει φορτωμένος, το να μοιάζετε «ευγενικός σουπερήρωας» στα μάτια της σας κάνει απίστευτα ελκυστικό.

Γελάστε δυνατά

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν χαρούμενο άνθρωπο. Το ανεξέλεγκτο γέλιο που βγαίνει πραγματικά από τη καρδιά σας προσδίδει μία ευχάριστη αύρα.

Σηκώνετε τα μανίκια σας

Οσο ελκυστικό είναι το μπούστο για τους άνδρες, άλλο τόσο είναι και τα δυνατά μπράτσα για τις γυναίκες. Ετσι, αμα τα έχετε, μην τα κρύβετε.

Κοιτάξτε την στα μάτια

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής λένε και ο τρόπος που κάποιος κοιτάζει μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτικός. Ενα βλέμμα με νόημα που πετάει σπίθες σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Ενθουσιαστείτε

Οπως ανέφεραν οι ερωτηθέντες, όταν ένας άνδρας μιλάει με ενθουσιασμό για κάτι που τον ενδιαφέρει πολύ είναι τρομερά ελκυστικό.

Εξυπνες συζητήσεις

Η ικανότητα ενός άνδρα να κάνει έξυπνο διάλογο είναι ένα σοβαρά υποτιμημένο στοιχείο γοητείας.

Μαγειρέψτε

Είναι πολύ σημαντικό να φαίνεται ότι είστε αυτάρκεις και ανεξάρτητοι και μάλιστα ότι μπορείτε να καταπλήξετε ακόμη και μία γυναίκα με τις μαγειρικές σας ικανότητες.

Δώστε όλη σας την προσοχή

Είναι υπέροχο συναίσθημα για μία γυναίκα, να γνωρίζει ότι ενώ υπάρχουν ένα σωρό όμορφα κορίτσια γύρω, ο αγαπημένος της δεν έχει μάτια για άλλη.

Καθημερινή σκέψη

Οι γυναίκες ελκύονται και κολακεύονται από έναν άνδρα που φαίνεται πώς νοιάζεται γι' αυτές. Το να της στείλετε μήνυμα το πρωί για καλημέρα, ή μέσα στη μέρα γιατί απλά την σκέφτεστε, ή κάτι που είδατε και σας τη θύμισε, ανεβάζει το σκορ σας στα ύψη.

Αγκαλιάστε την κρυφά από πίσω

Είναι μία χαριτωμένη έκπληξη και αυτού του είδους η αγκαλιά κάνει τις γυναίκες να νιώθουν ασφάλεια.epirusblog.gr
5 of 5
Αυτά είναι τα 10 πιο σέξι πράγματα που οι άνδρες κάνουν χωρίς καν να το συνειδητοποιούν
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6669163267054434146
item