Γιάννενα: Συμμερέχει ο ΝΟΙ με δύο αθλητές στο 1ο προπονητικό κοινόβιο

Με δύο αθλητές συμμετέχει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στο 1ο προπονητικό κοινόβιο και στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων, που πραγματοποιείται από χτες έως τις 5 Ιανουαρίου στο Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά.

«Ποδαρικό» στο νέο αγωνιστικό και προπονητικό έτος κάνουν η Νεφέλη Ντάρα και ο Δημήτρης Κούτρας ενώ θα ακολουθήσει ο Θανάσης Παλαιοπάνος με το κοινόβιο Προ Ολυμπιακής προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο ίδιο μέρος από 9 έως 29 Ιανουαρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Ι. «εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την επιλογή των αθλητών και στα δυο κοινόβια και τους εύχεται καλή δύναμη για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της Εθνικής Ομάδας».

Κοπή πίτας

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιήσει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων ανήμερα των Φώτων στις 6μ.μ. στο Πάρκο Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Κατά  διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι αθλητές που διακρίθηκαν το 2022 σε όλες τις κατηγορίες και οι προπονητές τους.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με δώρα μεγάλης αξίας. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των λαχνών θα διατεθούν για την αγορά αγωνιστικού υλικού και συγκεκριμένα για την αγορά κουπιών.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συμμερέχει ο ΝΟΙ με δύο αθλητές στο 1ο προπονητικό κοινόβιο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4114914591749423857
item