The Kardashians: Θύελλα αντιδράσεων με το photoshop στη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία τους

Οι αδερφές Κardashians – Jenners μαζί με τα παιδιά τους και εκλεκτούς καλεσμένους το βράδυ του Σαββάτου γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με ένα μεγαλειώδες party, ατελείωτες λιχουδιές και μια ιδιωτική παράσταση από την υποψήφια για Grammy καλλιτέχνη, Sia, το βράδυ του Σαββάτου.

Η Kim Kardashian μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διαφορά στιγμιότυπα από τη βραδιά θέλοντας να μας δώσει μια γεύση από τη βραδιά.

Από αυτά, ξεχώρισε μια οικογενειακή φωτογραφία με όλες τις αδελφές της.

Ωστόσο, οι θαυμαστές της την κατηγορούν πως το οικογενειακό στιγμιότυπο που δημοσίευσε δεν είναι αληθινό, αλλά η ίδια ένωσε ξεχωριστές φωτογραφίες των αδερφών της σε μία.

Η στάση του σώματός τους, τα «παγωμένα» τους πρόσωπα, αλλά και ο τρόπος που στέκονται η μία δίπλα στην άλλη, κάθε άλλο παρά φυσικότητα δείχνει. 

Όπως παρατήρησαν οι χρήστες του Instagram, τα πόδια τους δεν στέκονται καν σε μια ευθεία πάνω στο πάτωμα, ενώ η Kylie Jenner πατάει το φόρεμα της Kourtney και η Kendall το δικό της.

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, οι ακόλουθοί της δεν δίστασαν να εκφράσουν τη γνώμη τους, χαρακτηρίζοντας την οικογένεια Kardashian, ιδιαίτερα «μπερδεμένη».

«Είναι τόσο δύσκολο να βγάλετε μια φωτογραφία όλες μαζί; Δεν είναι πιο δύσκολο να κάνετε photoshop σε καθεμία ξεχωριστά; Αυτή η οικογένεια είναι τόσο μπερδεμένη», γράφει κάποιος κάτω από τη φωτογραφία, με έναν άλλο να προσθέτει: «Γιατί τα πρόσωπά τους φαίνονται να έχουν υποστεί όλα επεξεργασία με photoshop; Σαν να μην είναι κανείς πραγματικά εκεί;».

epirusblog.gr
5 of 5
The Kardashians: Θύελλα αντιδράσεων με το photoshop στη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2231549875534743611
item