Κάτια Ταραμπάνκο: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν πει για εμένα είναι το ποσό που είπαν ότι πήρα στο Survivor»

Η Κάτια Ταραμπάνκο, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης μίλησε για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη, αλλά και για το αν θα τη δούμε στο All Star Survivor.

Ειδικότερα, για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη, δήλωσε: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν πει για εμένα είναι το ποσό που είπαν ότι πήρα στο Survivor. Απέχει χιλιόμετρα από την αλήθεια».

Ο πρώην σύντροφός της, Γιώργος Λάγιος είχε δηλώσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως η Κάτια είχε συμφωνήσει να λαμβάνει 10.00 ευρώ την εβδομάδα.

Επίσης, αποκάλυψε αν θα συμμετάσχει στο All Star Survivor. «Δεν θα με δείτε στο Αll star. Δεν προλαβαίνω, έχω και γυρίσματα για μια ταινία. Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου ήταν το καλοκαίρι. Έκανα μεγάλο ξεκαθάρισμα. Έπεσα με τα μούτρα, αλλά σηκώθηκα», είπε.

Παράλληλα, ανέφερε πως «πήγαμε στο Παρίσι, κουρευτήκαμε, βαφτήκαμε για ένα hair show και το κρατήσαμε το λουκ. Όταν ήμουν 3 χρονών, έκανα το ίδιο ακριβώς κούρεμα με τον μπαμπά μου».

Το αγαπημένο πράγμα που κάνει στην καθημερινότητά της όπως είπε στη συνέχεια, είναι να βάζει πλυντήριο και να απλώνει τα ρούχα, καθώς την ηρεμεί.

Αναφέρθηκε επίσης, στο bullying που δεχόταν στο παρελθόν, όταν ήταν ακόμα μαθήτρια. «Δεχόμουν bullying για την προφορά μου. 

Τα παιδάκια στο δημοτικό αντικατοπτρίζουν όσα συμβαίνουν σπίτι τους. Με αποκαλούσαν Ρωσίδα», είπε και συμπλήρωσε: «Αν και στην αρχή το σνόμπαρα πολύ, η ψυχανάλυση με έχει βοηθήσει να κάνω άλματα στη ζωή μου».

Το μοντέλο μίλησε επίσης, για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM. «The queen is back. Όχι; Το GNTM ήταν ένα με τη Βίκυ Καγιά, σαν γόρδιος δεσμός ένα πράγμα. Εμένα απλά μου λείπει ακόμα μια γυναικεία φωνή», είπε.

epirusblog.gr
5 of 5
Κάτια Ταραμπάνκο: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν πει για εμένα είναι το ποσό που είπαν ότι πήρα στο Survivor»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3734805381794073419
item