Το μήνυμα των Θεοδωρικάκου και Μηταράκη στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συγγνώμη του Spiegel για τον Έβρο

Άμεσα αντέδρασαν οι Τάκης Θεοδωρικάκος και Νότης Μηταράκης στη συγγνώμη του γερμανικού περιοδικού Spiegel για τα δημοσιεύματά του, σύμφωνα με τα οποία ένα κοριτσάκι 5 ετών είχε χάσει τη ζωή της σε νησίδα του Έβρου, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ακόμα και το Spiegel ζητά σήμερα συγγνώμη για τα όσα έγραφε τον Αύγουστο σχετικά με τη νησίδα του Έβρου και τον δήθεν θάνατο του 5χρονου κοριτσιού. Είχε, άλλωστε, πράξει το ίδιο και η εμπλεκόμενη ΜΚΟ. 

Δυστυχώς, η Αξιωματική Αντιπολίτευση συνεχίζει να κρύβεται. Ακόμα και τώρα δεν έχει το θάρρος και την ειλικρίνεια να πράξει το ίδιο. Γιατί η αλήθεια είναι πως η Ελληνική Αστυνομία την χρονιά που μας αποχαιρετά απέτρεψε την είσοδο 250.000 παράνομων μεταναστών.

Προσηλωμένη στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Καλή χρονιά στην πατρίδα μας! Με αλήθεια και σύνεση από όλους, για την προκοπή όλων των Ελλήνων», έγραψε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Από την πλευρά του, ο Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου σημείωσε τα εξής: «Το Spiegel ύστερα από ενδελεχή έρευνα αναγνωρίζει το λάθος και αποσύρει οριστικά τα άρθρα για τη δήθεν νεκρή Μαρία σε νησίδα του Έβρου. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θα αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους; Οι ευρωβουλευτές του θα ζητήσουν συγγνώμη που διέσυραν διεθνώς τη χώρα;».

epirusblog.gr
5 of 5
Το μήνυμα των Θεοδωρικάκου και Μηταράκη στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συγγνώμη του Spiegel για τον Έβρο
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7451385098858728675
item