Αφροδίτη Γραμμέλη: Το μήνυμα που της έστειλε ο Mente Fuerte μετά τη διαφωνία τους

Η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Mente Fuerte τα βρήκαν μετά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους.

Όλα ξεκίνησαν μετά τα όσα είπε για την δημοσιογράφο στη συνέντευξή του στον Fipster ο Mente Fuerte. 

Συγκεκριμένα ο ράπερ εξέφρασε την έντονη διαφωνία του με τον τρόπο που η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε σχολιάσει την αντίδραση της Μαρίας Σολωμού στις κάμερες με την δημοσιογράφο και τηλεκριτικό να δίνει τη δική της απάντηση μέσα από τον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας.

Ωστόσο, ο Mente Fuerte – όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη – επικοινώνησε μαζί της μέσω Instagram και εξήγησε τον λόγο που την αποκάλεσε ξανθιά και όχι με το όνομά της ενώ αμφότεροι συμφώνησαν ότι διαφωνούν.

«Εγώ εχθές έζησα τη μέρα που δεν έχω ζήσει ως Γραμμέλη ποτέ, γιατί… Είμαι εδώ και διαβάζω ένα μήνυμα του Mente Fuerte και λέω, “Παναγία μου…”, δεν είχαμε πριν συνομιλίες. 

Μου έστειλε στο instagram χθες ο Mente Fuerte. Ανοίγω το κινητό και βλέπω ένα μήνυμα και λέω, “ωχ, τι θα λέει”. Αλλά, ευγενέστατος.

Μου είπε ότι με αποκάλεσε ξανθιά γιατί δεν ήξερε το όνομά μου και όχι για κανέναν άλλο λόγο. Δεν είχε καμιά υποτιμητική πρόθεση. Μου ευχήθηκε καλές γιορτές με την οικογένειά μου, πολύ ζεστά και μου είπε ότι συμφωνούμε πως διαφωνούμε.

Ανταπέδωσα τις ευχές και την αγάπη και χάρηκα πολύ. Τον έκανα και follow» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 6ο λεπτό και έπειτα:



epirusblog.gr
5 of 5
Αφροδίτη Γραμμέλη: Το μήνυμα που της έστειλε ο Mente Fuerte μετά τη διαφωνία τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 581039072901387249
item