Ορέστης Χαλκιάς: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του πρωταγωνιστή του Maestro – Τα διαφημιστικά και η συμμετοχή σε διεθνή παραγωγή

Αν μια σειρά κατάφερε να κάνει τη διαφορά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απλώνοντας τα φτερά της και στο εξωτερικό, αυτή δεν είναι άλλη από το “Μaestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. 

Όλοι οι ηθοποιοί έχουν καταφέρει να αποσπάσουν διθυραμβικές κριτικές για τις ερμηνείες τους ωστόσο, ο Ορέστης Χαλκιάς που ενσαρκώνει τον “Αντώνη” αποτελεί την μεγάλη αποκάλυψη του σήριαλ.

Ποια είναι όμως η Δάφνη που έχει κλέψει την καρδιά του Ορέστη Χαλκιά;

Ολόκληρο το όνομά της είναι Δάφνη Κιουρκτσόγλου και είναι επίσης ηθοποιός.

Η Δάφνη Κιουρκτσόγλου, είναι 35 ετών, έχει σπουδάσει στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ (κατεύθυνση υποκριτικής). 

Παρακολούθησε για έναν χρόνο μαθήματα σωματικού θεάτρου, παντομίμας και ακροβατικών στην Ανώτατη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης (RESAD) στη Μαδρίτη.

Από το 2011 παρακολουθεί μαθήματα εναέριου χορού με την I. Mare. 

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού, καθώς και μαθήματα κλασικού χορού, λάτιν και τζαζ. 

Ενώ τα τελευαία χρόνια δραστηριοποιείται και ως Pilates Instructor.

Συμμετείχε, μεταξύ άλλων, στις παραστάσεις: Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες και Godspell (ΚΘΒΕ), Η Παναγία των Παρισίων (σκην. Π. Δανελάτος, θέατρο ΑΥΛΑΙΑ), Woytzek, μια μουσικοθεατρική παράσταση δρόμου (σκην. Κ. Βόμβολος) και στα 40 κλειδιά (σκην. Ε. Δημοπούλου, Πειραματική Σκηνή της Τέχνης) ως βοηθός σκηνοθέτη, καθώς και στην ταινία μικρού μήκους Nobody’s Perfect (σκην. Δ. Καβύρη) η οποία συμμετείχε και στο τμήμα Short Film Corner-Cannes Court Metrage του Φεστιβάλ των Καννών.

Το 2018 ήταν μια από τους τρεις Έλληνες ηθοποιούς που συμμετείχαν στη διεθνή κινηματογραφική συμπαραγωγή Αρμενίας – Ρωσίας – Γαλλίας με τίτλο «Ο Αρμέν κι Εγώ».

Συμμετείχε ακόμη στη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η μέρα που τελείωσε ο πόλεμος» η οποία προβλήθηκε από συνδρομητικό κανάλι το 2020 με αφορμή τα 75 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. 

Το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχε στη θεατρική παράσταση “Προμηθέας Δεσμώτης” ενώ αποτελεί και το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής ελληνικής αρτοβιομηχανίας.

epirusblog.gr
5 of 5
Ορέστης Χαλκιάς: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του πρωταγωνιστή του Maestro – Τα διαφημιστικά και η συμμετοχή σε διεθνή παραγωγή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4277006778238737091
item