Γιάννενα: Απορίες... made in Κόνιτσα

Έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός η ακριτική μας Κόνιτσα σε όλα τα μέτωπα  και ειδικά σ' εκείνα που αφορούν τον τουρισμό και την επισκεψιμότητα. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που δημιουργούν... απορίες. 

Όπως, ας πούμε:

Για ποιο λόγο αφήνονται να παρκάρουν αυτοκίνητα πάνω στον πεζόδρομο αμέσως μετά το γεφύρι προς Στόμιο; Επιτρέπεται ή όχι η μετάβαση με αυτοκίνητο και αν ναι, μέχρι ποιου σημείου; Αν όχι, γιατί δεν μπαίνει μπάρα; 

Η ξύλινη πύλη δίπλα στο κτίσμα έχει πέσει και μένει εκεί. Ως πότε; Οι κάδοι κάθε πότε αδειάζουν; (1-4)

Γιατί τοποθετήθηκε το κιόσκι και τα παγκάκια της φωτογραφίας σε σημείο που υπάρχει κατολίσθηση; Κι αφού, καιρό τώρα, διαπιστώθηκε το επικίνδυνο του πράγματος και πριν διαλυθεί η όλη κατασκευή, γιατί δεν τη μετακινούν ώστε να τοποθετηθεί κάπου αλλού; (5-6)

Το ξύλινο κάγκελο σε κάποια σημεία έχει πέσει ενώ σε άλλα είναι έτοιμο να καταρρεύσει, όντας επικίνδυνο για κάποιον που θα θελήσει να στηριχθεί - κι αυτό συμβαίνει καιρό τώρα. Θα το επισκευάσουν άραγε και πότε; (7-8)

Επίσης, οι πινακίδες στην κεντρική πλατεία είναι διακοσμητικές; Αν όχι, γιατί παρκάρουν αυτοκίνητα και από τις δύο πλευρές του δρόμου κλείνοντας το ένα ρεύμα ενώ απαγορεύεται; (9)

Πηγή: skeptomenoi polites2013 
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Απορίες... made in Κόνιτσα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7234675799365351669
item