Jennifer Lawrence: Η αποκάλυψη για το «Hunger Games» – «Δεν πρόκειται ποτέ να λιμοκτονήσω για έναν ρόλο»

H Jennifer Lawrence έδωσε συνέντευξη στο Actors on Actors του Variety και αποκάλυψε πως όταν πήγε για το κάστινγκ, την ρώτησαν πόσα κιλά σκοπεύει να χάσει για να πάρει τον ρόλο.

Η ηθοποιός ωστόσο, αρνήθηκε κατηγορηματικά να μπει στη διαδικασία να κάνει δίαιτα. «Εκτός από το γεγονός ότι ήμουν πολύ νέα, αναπτυσσόμουν και δεν μπορούσα να κάνω δίαιτα. 

Δεν ξέρω όμως, αν ήθελα όλα αυτά τα κορίτσια που θα ήθελαν να ντύνονται σαν την Κάτνις να νιώθουν ότι δεν μπορούν να το κάνουν, επειδή δεν ζυγίζουν λιγότερα κιλά», δήλωσε.

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις της, η Jennifer Lawrence είχε δηλώσει ανένδοτη ότι δεν θα κάνει ποτέ δίαιτα για έναν ρόλο. «Δεν πρόκειται ποτέ να λιμοκτονήσω για έναν ρόλο», είχε πει.

Είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να προωθεί μέσω των χαρακτήρων που υποδύεται, υγιή και θετικά πρότυπα για τα νέα κορίτσια.

Σε συνέντευξή της το 2013 είχε αναφέρει στο BBC πως ακόμα και η Everdeen στη σειρά ήταν ένα κορίτσι που δεν έτρωγε καλά και είχε αδυνατίσει, έλεγε συνέχεια πως «εμείς έχουμε την ικανότητα να ελέγξουμε την εικόνα που θα δουν τα κορίτσια».

epirusblog.gr
5 of 5
Jennifer Lawrence: Η αποκάλυψη για το «Hunger Games» – «Δεν πρόκειται ποτέ να λιμοκτονήσω για έναν ρόλο»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6671586630545444766
item