Δέσποινα Βανδή: Πιο hot από ποτέ – Οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και ο… έρωτας

Η Δέσποινα Βανδή διανύει αναμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους της ζωής της τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Μετά τις δυσκολίες αλλά και τις τεράστιες αλλαγές που μπορεί να φέρει ένα διαζύγιο στη ζωή μιας γυναίκας, η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει βρει ξανά τις ισορροπίες της και… ανθίζει!

Φυσικά ένας από τους λόγους που η Δέσποινα Βανδή χαμογελάει και βλέπει τη ζωή αλλιώς είναι χωρίς αμφιβολία ο έρωτας! 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται σε σχέση με τον καταξιωμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος την έχει κάνει κυριολεκτικά να λάμπει.

Αν κάποιος κάνει μια βόλτα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, θα δει ότι η Δέσποινα Βανδή όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο σέξι γίνεται.

Η τραγουδίστρια «λιώνει» από έρωτα για τον σύντροφό της. 

Η «ολική μεταμόρφωση» φαίνεται τόσο από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media όσο και από τις εμφανίσεις της στη σκηνή που κάθε φορά είναι περισσότερο hot!

Μέσα από το J2US, η Δέσποινα Βανδή συνεχώς πειραματίζεται με τα look της και κάθε Σάββατο την βλέπουμε να λάμπει μέσα σε σέξι φορέματα, διαφορετικά hairlooks και παίζοντας με τον φωτογραφικό φακό.

«Ο εσωτερικός μου κόσμος είναι φωτεινός, είμαι χαρούμενη, νιώθω ότι μεγαλώνω όμορφα. 

Νιώθω ότι αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου και στο σήμερα μου έχω μεγαλώσει όμορφα» είχε αποκαλύψει η Δέσποινα Βανδή στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!».

Η γοητεία της Δέσποινας Βανδή είναι απαράμιλλη!

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

epirusblog.gr
5 of 5
Δέσποινα Βανδή: Πιο hot από ποτέ – Οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και ο… έρωτας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7834490088265878542
item