Άρτα: H Άρτα και το φυσικό αέριο…

Kριτική με αφορμή την αντιπαράθεση Δήμου Αρταίων και ΔΕΔΑ για τα δίκτυα φυσικού αερίου που θα περάσουν από την Άρτα, ασκούν με κοινή ανακοίνωση η Τζένη Ταπραντζή και ο Γιάννης Παπαλέξης, επικεφαλής αντίστοιχα των παρατάξεων “Δημοτική Αναγέννηση” και “Γέφυρα στο μέλλον”.

Οι δύο παρατάξεις σχολιάζουν την επίπληξη της ΔΕΔΑ προς το Δήμο Αρταίων που ζήτησε να μη σκαφτεί η πόλη. Αυτά παθαίνει κάποιος όταν λογαριάζει χωρίς τον “ξενοδόχο”, αναφέρει η ανακοίνωση. 

Και έρχεται η απάντηση της εταιρείας φυσικού αερίου, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αρταίων, για να καταρίψει όλες τις “ευτράπελες” δικαιολογίες της Δημοτικής Αρχής! “Ότι “τάχα” θα έμπαινε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο,ότι “τάχα” θα συναποφασίζαμε, ότι “τάχα” η αντιπολίτευση φταίει, ψηφίζοντας στερητικά ΟΧΙ”.

Η ανακοίνωση σημειώνει: “Και από τη μια πλευρά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία που λέει αλήθειες και κυρίως αποδεικνύει με επιχειρήματα την απαράδεκτη στάση του Δημάρχου Αρταίων κ.Τσιρογιάννη και κυρίως τον τρόπο που ενεργεί και σκέφτεται για το Δήμο μας αλλά από την άλλη θλιβόμαστε πραγματικά γιατί αντιλαμβανόμαστε για μια ακόμη φορά, το χαμένο χρόνο για το Δήμο μας! 

Γιατί τελικά, και θα το ξαναπούμε, όταν με τόση ευκολία πετάς στο καλάθι των αχρήστων έργα υποδομής και ανάπτυξης, όταν με τόση ευκολία κλείνεις τα αυτιά σου σε ό,τι διαφορετικό, καινοτόμο έρχεται στην περιοχή σου αντιλαμβάνεσαι το χρόνο που χάθηκε… 

Και επειδή πολύς λόγος γίνεται και για τις “τουριστικές επιτροπές” με συζητήσεις φορέων κτλ. κτλ. να επισημάνουμε ότι η τουριστική ανάπτυξη δεν έρχεται με κουβέντες με ευχολόγια με “πυραυλικές” εκδηλώσεις… 

Εχετε 8 χρόνια διοικησης, έχετε 8 χρόνια που συζητάτε (π.χ επιχειρηματικό πάρκο, παραποτάμιο, ξεχασμένες μελέτες κ.α.). 

Πλάνο δικό σας έχετε; Πιάσατε τους στόχους του δικού σας σχεδίου ή ακόμη οργανώνετε το σχέδιο σας;

Πλέον χρειάζεται αλλαγή πλεύσης…

Πλέον χρειάζεται σχέδιο “ταυτότητας” του τόπου μας με νέες ιδέες,νέες απόψεις,διαφορετική φιλοσοφία…

Και τελικά… όταν θα εκτελεστεί το έργο φυσικού αερίου η Δημοτική Αρχή θα έχει αλλάξει….

Αυτό και πολλά άλλα”.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: H Άρτα και το φυσικό αέριο…
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8840654779524601511
item