Μαρία Αντωνά για Σταυρούλα Χρυσαειδή και Παναγιώτη Τριβυζά: «Υπάρχει έντονη φημολογία για τρίτο πρόσωπο»

Η Μαρία Αντωνά σχολίασε το πρωί της Πέμπτη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», τον χωρισμό της Σταυρούλας Χρυσαειδή και τoυ Παναγιώτη Τριβυζά, μετά από τρεις μήνες έγγαμου βίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά είπε πως υπάρχει μια φημολογία ότι ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε, είναι ένα τρίτο πρόσωπο:

«Βλέπω έναν άντρα πολύ π<ληγωμένο… Η αλήθεια είναι ότι έχει υπάρξει μια πάρα πολύ έντονη φημολογία για ένα τρίτο πρόσωπο που έχει μπει στη σχέση τους και ήταν η αιτία που ο Παναγιώτης πληγώθηκε. 

Χρονικά δεν ξέρω πως έχει συμπέσει με την περίοδο της σχέσης, ήταν κάτι που συνέβη πιο πριν και τώρα μαθεύτηκε; Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Εγώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει να σας πω την αλήθεια» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Φαντάζομαι ότι μπαίνοντας στο παιχνίδι χωρίς να μπορείς να έχεις επικοινωνία και να βλέπεις τι ακριβώς συμβαίνει στα media, είναι αρκετά σοβαρό, δεν είναι κάτι απλό…Είναι και κάποια πράγματα που δε γίνεται να ειπωθούν. Είναι μια κατάσταση πολύ περίεργη».

Δείτε το σχετικό βίντεο 

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την οποία παντρεύτηκαν πριν από τρεις μήνες και είχαν σχέση περίπου πεντέμισι χρόνια.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, παραδέχτηκε πως εδώ και λίγο καιρό δεν είναι ζευγάρι με την παίκτρια του Survivor.

Αναφορικά με την πρώην πλέον σύζυγό του, είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν ισχύει ο χωρισμός μου με τη Σταυρούλα από τη στιγμή που έχει γίνει γνωστό στα ΜΜΕ. Δε θέλω να δημοσιοποιείται η προσωπική μου ζωή. 

Θέλω κι εκεί να υπάρχουν κάποια όρια και αυτά τα όρια να μην ξεπερνιούνται. Σέβομαι όμως τη δουλειά σας γι΄αυτό και απαντάω στις ερωτήσεις σας. 

Απ΄ όσο ξέρω η Σταυρούλα θα πάει στο Survivor All Star αλλά ο χωρισμός μας δεν έχει να κάνει με αυτό. Όλα καλά, προχωράμε».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO 

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Αντωνά για Σταυρούλα Χρυσαειδή και Παναγιώτη Τριβυζά: «Υπάρχει έντονη φημολογία για τρίτο πρόσωπο»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2195193932369183349
item