Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Τα πρώτα Χριστούγεννα στην Αθήνα με την κόρη τους – Φωτογραφίες

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βρίσκονται ξανά μαζί στην Αθήνα, όπου και πέρασαν μαζί τις ημέρες των Χριστουγέννων, αφού πλέον ο Στέλιος Μανουσάκης επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε επιστρέψει καιρό στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της, Κατερίνα εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. 

Από την άλλη, ο διακεκριμένος γυναικολόγος πριν από ένα μήνα περίπου είχε ανακοινώσει πως μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα μετά από 18 χρόνια, αφήνοντας τη Ζυρίχη για να εργαστεί στην πατρίδα του.

«Πάντα πίστευα ότι θα έρθει κάποιος να σε κάνει ευτυχισμένη. Δεν ισχύει. Αν δεν είσαι καλά μέσα σου. 

Τον Στέλιο τον ήξερα 7 χρόνια αλλά δεν… Όταν εγώ αισθάνθηκα καλά με μένα τότε ήρθε και αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου που τον βλέπω και λιώνω και είμαι πολύ χαρούμενη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Μαρία Ηλιάκη στην αρχή της σχέσης τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε επιστρέψει καιρό στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της, Κατερίνα εξαιτίας των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων στο Mega, την περσινή σεζόν.

Από την άλλη, ο διακεκριμένος γυναικολόγος ανακοίνωσε πρόσφατα πως μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα μετά από 18 χρόνια, αφήνοντας τη Ζυρίχη για να εργαστεί στην πατρίδα του.

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Η χριστουγεννιάτικη έξοδος με την κόρη τους

Οι δυο τους λοιπόν, πλέον απολαμβάνουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές στο σπίτι τους, με την κόρη τους να είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της κάνουν συνεχώς βόλτες περνώντας μαζί ποιοτικό χρόνο και πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, μαζί με την κόρη τους, Κατερίνα.

Οι τρεις τους έκαναν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν και με την μικρή τους στον παιδότοπο. Όλοι μαζί έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι ενώ όπως θα δεις, η τρυφερή μανούλα δεν έφευγε ούτε λεπτό από το πλευρό της κόρης της.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Τα πρώτα Χριστούγεννα στην Αθήνα με την κόρη τους – Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8822305293965808454
item