Γιάννενα: Μ. Κεφάλα - Ευχές και μήνυμα αισιοδοξίας για τις εκλογές

Ευχές για τις γιορτινές ημέρες και ένα πολιτικό μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον, ενόψει και των επερχόμενων εκλογών, εκφράζει η βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, Μαρία Κεφάλα.

“Η Ελλάδα αλλάζει”, το 2023 έρχεται πιο ελπιδοφόρο αναφέρει η βουλευτής μεταξύ άλλων.

Ολόκληρο το μήνυμα της κ. Κεφάλα αναφέρει τα εξής:

“Συμπολίτες μου, οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, είναι διαχρονικά, ο πιο φωτεινός φάρος στο δρόμο της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, της στήριξης των αδυνάτων και κυρίως της ελπίδας.

Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες αλλά και δυνατές προσπάθειες.

Καταλαβαίνω και συναισθάνομαι πλήρως, την ανησυχία και την κόπωση που δημιούργησε σε όλους η δύσκολη καθημερινότητα και τα εξωγενή προβλήματα.

Όμως, δεν νικηθήκαμε ως χώρα από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα και μαζί καταφέραμε να κρατήσουμε όρθια την οικονομία, την κοινωνία, την εθνική ακεραιότητα και υπερηφάνεια μας.

Με ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα, στηρίξαμε και στηρίζουμε τους οικονομικά ασθενέστερους, το εισόδημα των εργαζομένων, μειώσαμε σημαντικά τους δείκτες της ανεργίας και υλοποιούμε όσα υποσχεθήκαμε για την μεσαία τάξη και όλη την κοινωνία αδιακρίτως.

Η Ελλάδα αλλάζει. Έχουν τεθεί στέρεες βάσεις.

Το 2023 έρχεται ελπιδοφόρο και το μέλλον προσδιορίζεται ευοίωνο. Και σε αυτή την εκλογική χρονιά σε εσάς εναπόκειται το αν θα συνεχίσουμε με πρόοδο και προκοπή για τις μέλλουσες γενεές δίνοντας στο όραμα προοπτική και στο μέλλον ελπίδα.

Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά με αισιοδοξία και αγάπη!”.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μ. Κεφάλα - Ευχές και μήνυμα αισιοδοξίας για τις εκλογές
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6604795357284870797
item