Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έτοιμοι να περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Χρήστος Μάστορας, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην επαγγελματική.

Ο γνωστός τραγουδιστής πριν από λίγες ημέρες έζησε μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής του, σε μία ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη επιτυχίες, χαρά και συγκίνηση, αφού γιόρτασαν τις πολυπλατινένιες, πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες των Μελισσών.

Αυτή την περίοδο μάλιστα, οι Μέλισσες ετοιμάζονται για τις συνεχόμενες εμφανίσεις τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.



Παράλληλα με την ανοδική επαγγελματική του πορεία, ο Χρήστος Μάστορας διανύει μια όμορφη περίοδο και στα προσωπικά του, καθώς από το καλοκαίρι βρίσκεται σε σχέση με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με την οποία όμως, έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ μέχρι και σήμερα κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τις φήμες.

Ο frontman του συγκροτήματος, Μέλισσες, όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατά σιγήν ιχθύος στα προσωπικά του ενώ από την άλλη, η γνωστή Influencer και μοντέλο μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Κυριάκου δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της.

Να θυμίσουμε μάλιστα, ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού κυκλοφορούσαν πολλά δημοσιεύματα που τους ήθελαν να κάνουν διακοπές μαζί, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές σε διάφορα νησιά της Ελλάδας, ενώ η ίδια ως λάτρις των social media δημοσίευε αρκετά συχνά βίντεο στον λογαριασμό της στο Tik Tok, τραγουδώντας τα τραγούδια του αγαπημένου της.

Μια δημόσια εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη ωστόσο, ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει ξανά τις φήμες, όταν το 25χρονο μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM βρέθηκε στην εκδήλωση για την απονομή των δίσκων, όπου βρέθηκε για να καμαρώσει από κοντά τον αγαπημένο της σε μια τόσο ξεχωριστή στιγμή για εκείνον. (Δες τις φωτογραφίες)

Μπορεί οι δύο τους λοιπόν να μην έχουν τοποθετηθεί δημόσια για όσα γράφονται, ο έρωτάς τους όμως δεν κρύβεται.

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Αλεξάνδρας Αντωνίου το ερωτευμένο ζευγάρι αναμένεται να περάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα μαζί.

Μπορεί ο τραγουδιστής να μην έχει την ευκαιρία για κάποια απόδραση εκτός Αθήνας, λόγω των εμφανίσεών του, παρόλα αυτά θα έχουν τον χρόνο να περάσουν όμορφες στιγμές τόσο μόνοι τους όσο και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

«Αυτό με τα κινητά έχει παραγίνει. Απλοί άνθρωποι κάνουν τους παπαράτσι στις μέρες μας και δεν ξέρω ειλικρινά ποιο είναι το όφελος και η ευχαρίστηση που παίρνουν από αυτό. 

Επιλέγω, όμως, γι’ αυτόν το λόγο να κυκλοφορώ σε  εναλλακτικά μέρη και όχι στα mainstream. 

Εκεί δηλαδή που ίσως να μη με γνωρίζουν κιόλας. Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση την mainstream διασκέδαση καθότι είμαι βασικό κομμάτι της, απλώς επιλέγω να «πετάω» κάτω από το ραντάρ στην προσωπική μου ζωή.

Μου αρέσουν οι ερημικές παραλίες, η φύση και τα family parties, οπότε κανένα πρόβλημα», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χρήστος Μάστορας αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή.

Οι δυο τους απολαμβάνουν αθόρυβα τον έρωτά τους, παρόλα αυτά, δεν αποκαλείται κάποια στιγμή να τους δούμε μαζί σε κάποια δημόσια εμφάνιση.

Φωτογραφίες: NDP, Instagram 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έτοιμοι να περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1260610671810964000
item