Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Τέλος στη σκληρή δικαστική διαμάχη που είχαν – Το ποσό που θα πληρώσει ο Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ επέλεξε να συμβιβαστεί.

Το πρωί της Δευτέρας (19/12), η Άμπερ Χερντ, 36 ετών, γνωστοποίησε μέσω Instagram ότι έλαβε «μια πολύ δύσκολη απόφαση» για να διευθετήσει την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης που είχε ασκήσει εναντίον της ο πρώην σύζυγός της Τζόνι Ντεπ, 59 ετών, στη Βιρτζίνια.

Όπως διαμηνύει σε ανάρτησή της «έχει χάσει την πίστη της στο αμερικανικό δικαστικό σύστημα». Επίσης, πρόσθεσε πως πήρε αυτήν την απόφαση «μετά από εξαιρετικά μεγάλη σκέψη» και πως ποτέ «δεν το επέλεξε».

«Υπερασπίστηκα την αλήθεια μου και μέσω αυτού τη ζωή μου καθώς ήξερα πως έχει καταστραφεί. 

Ο διασυρμός που αντιμετώπισα στα social media είναι μια απλουστευμένη μορφή των τρόπων με τους οποίους οι γυναίκες θυματοποιούνται εκ νέου όταν έρχονται στο προσκήνιο».

«Τώρα επιτέλους έχω μια ευκαιρία να απελευθερωθώ από κάτι που προσπαθούσα να εγκαταλείψω για πάνω από έξι χρόνια και με όρους στους οποίους συμφωνώ», πρόσθεσε η ηθοποιός συμπληρώνοντας πως όλα αυτά δεν είναι κάποιου είδους παραδοχή, «ούτε υποχώρηση».

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του Τζόνι Ντεπ, αποκάλυψε πως το ποσό του συμβιβασμού είναι επταψήφιο. «Πρόκειται για επταψήφιο διακανονισμό. Η δικαστική απόφαση είναι σε ισχύ», αναφέρει το People.

Η Ντεπ μήνυσε τη Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Κομητείας Φέρφαξ της Βιρτζίνια για ένα άρθρο της τον Δεκεμβρίο 2018 που έγραψε στην Washington Post, περιγράφοντας τον εαυτό της ως «δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

Οι δικηγόροι του είπαν ότι δυσφημίστηκε από το άρθρο, παρόλο που δεν ανέφερε ποτέ το όνομά του και ζήτησαν 50 εκατ. δολάρια. Ο Ντεπ αρνήθηκε ότι χτύπησε τη Χερντ ή οποιαδήποτε γυναίκα και είπε ότι ήταν αυτή που έγινε βίαιη στη σχέση τους.

Αν και ο Ντεπ δεν κατονομαζόταν στο άρθρο, ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι του κόστισε πολλά εκατομμύρια δολάρια καθώς έκτοτε μπήκε στη μαύρη λίστα του Χόλιγουντ και έχασε ιδιαίτερα ακριβοπληρωμένους ρόλους.

Ο Χερντ και ο Ντεπ γνωρίστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν το 2015-2016.

epirusblog.gr
5 of 5
Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Τέλος στη σκληρή δικαστική διαμάχη που είχαν – Το ποσό που θα πληρώσει ο Ντεπ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5745537824481724224
item