Πρέβεζα: Νύχτα γεμάτη φως η παραμονή των Χριστουγέννων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα

Μια μαγική νύχτα θα ζήσουν μικροί και μεγάλοι αύριο Σάββατο παραμονή Χριστουγέννων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα.

Το πρόγραμμα των δράσεων θα ξεκινήσει από τις 11 το πρωί με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καναλίου, ενώ θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου που προσφέρθηκαν από καταστήματα της πόλης.

Στις 18:30 θα ζωντανέψει μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση με τον θίασο του Γιάννη Xριστόπουλου και τίτλο "Η Εξαφάνιση του Αη Βασίλη". Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι είναι έτοιμοι να τις υποδεχτούν και να τις γιορτάσουν.

Μια κακιά Νεράϊδα χρόνια τώρα προσπαθεί να τις καταστρέψει μ' ένα μαγικό ξόρκι που θα το απλώσει παντού σκορπίζοντας την κακία, τη διχόνοια και τη μιζέρια.

Θα μπορέσει ο αιώνιος εχθρός της ο Αη Βασίλης να τα καταφέρει;
Τι ρόλο θα έχουν τα δύο παιδάκια και τι θα κάνει το αγγελάκι των Χριστουγέννων;

Η απάντηση θα δοθεί επί σκηνής από τους ηθοποιούς Ελένη Καρβέλη, Σάββα Γραμματικό,Πέτρο Γρύλλο, Μένια Ορφανίδου και Ελευθερία Μπουρανή, ενώ σε ρόλο έκπληξη θα εμφανιστεί ο αγαπημένος μας ηθοποιός Φώτης Σπύρου.

Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη για όλους.
Στις 8 το βράδυ δεκάδες φαναράκια θα φωτίσουν τον ουρανό της πόλης στη νύχτα των ευχών. Στα φαναράκια ο καθένας θα γράψει την ευχή του και θα το αφήσει να ταξιδέψει στον ουρανό ελπίζοντας ότι αυτή με έναν ξεχωριστό τρόπο θα εκπληρωθεί.

Την Κυριακή και την Δευτέρα 25 και 26 Δεκεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν δράσεις στο χώρο, ενώ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί κανονικά από την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Νύχτα γεμάτη φως η παραμονή των Χριστουγέννων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2418279007623098226
item