Με σικάτη εμφάνιση στο Μαρούσι για χριστουγεννιάτικα ψώνια

Με σικάτη εμφάνιση επισκέφθηκε η παρουσιάστρια γνωστό εμπορικό κέντρο για να κάνει τις χριστουγεννιάτικες αγορές της.
PARASKEVOPOULOU ANDRIANNA32277

Ντυμένη με ένα μαύρο ταγιέρ και ψηλοτάκουνες γόβες εθεάθη από τον φωτογραφικό μας φακό σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου. 

Ο λόγος για την Ανδριάνα Παρασκευοπούλου που τράβηξε τα βλέμματα με τη σικάτη εμφάνισή της.PARASKEVOPOULOU ANDRIANNA32231

«Δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία πόσο γρήγορα καταφέρνεις να φτάσεις στον στόχο σου.

Έχει μεγαλύτερη σημασία να μπεις στη νοοτροπία του στόχου, να “κλειδώσεις”, να τον κυνηγήσεις και με μαθηματική ακρίβεια θα φτάσεις. 

Φέτος το καλοκαίρι είπα “για να δούμε τι γίνεται από εδώ και πέρα, πώς θα το πάμε αυτό το έργο”. 

Πολλά πράγματα, όταν συμβαίνουν στη ζωή μας, θέλει ένα χρόνο να προσαρμοστείς, να επιλέξεις το πού θες να πας. 

Εγώ δεν είμαι ούτε άνθρωπος που αφήνω τις καταστάσεις να με πηγαίνουν, ούτε κάτι τέτοιο επιθυμώ για τον εαυτό μου.PARASKEVOPOULOU ANDRIANNA32415

Θέλει στη συνέχεια να ξέρεις πώς θέλεις να προχωρήσεις και αυτό εξαρτάται από σένα. Οι επόμενες μέρες έχουν να κάνουν με την επιλογή, πώς θέλεις να πορευτείς, τι βάζεις προτεραιότητα στη ζωή σου. 

Έκανα εργασιοθεραπεία, νομίζω είναι ξεκάθαρο και σαφές. Μετά λες “έβαλα πολλά φορτία στους ώμους μου” και συνέχισα να τα κουβαλάω από κεκτημένη ταχύτητα.PARASKEVOPOULOU ANDRIANNA32461

Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν χρειάζεται πια και ότι δεν το έχεις και ανάγκη πια. Και λες “θέλω λίγη ξεγνοιασιά, λίγη ανεμελιά”. 

Η ανεμελιά μού έλειψε πάρα πολύ και γι’ αυτό είναι κάτι το οποίο επιζητώ τώρα.PARASKEVOPOULOU ANDRIANNA32369

Οικογένεια είναι το δέσιμο που είναι για πάντα και βασίζεται στην αγάπη, τον σεβασμό και στην εκτίμηση, είναι η αρχή και το τέλος. 

Απλά, μια μέρα ένας γάμος τελείωσε και μια οικογένεια συνεχίζεται μέχρι σήμερα», δήλωσε πρόσφατα καλεσμένη της εκπομπής «Στούντιο 4».

epirusblog.gr
5 of 5
Με σικάτη εμφάνιση στο Μαρούσι για χριστουγεννιάτικα ψώνια
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2458478051844170511
item